Dyantha Brooks draagt outfit van Maan op televisie, iedereen is lyrisch

Dyantha Brooks droeg gisteren in de vroege editie van Shownieuws een outfit van Maan de Steenwinkel en dat leverde ongelooflijk veel complimenten op, ook in de uitzending zelf.

Dyantha Brooks © Shownieuws

Maan heeft in samenwerking met het modemerk Stieglitz een eigen outfitje op de mark gebracht met allemaal blauwe, roze, gele en zwarte strepen. De broek en het truitje kosten samen 160 euro. Ook Dyantha Brooks was gisteren gehuld in zo’n outfitje en daar reageerde iedereen ontzettend enthousiast op.

Vrolijke Dyantha

Story-baas Guido den Aantrekker: “Dyantha, één vraagje, want je straalt een en al vrolijkheid uit en dat ligt volgens mij aan jouw outfit. Wat ontzettend gezellig!”

Dyantha: “En dat is ook wel even leuk, want die is ontworpen door Maan, de zangeres.” Guido: “De zangeres Maan?” Dyantha: “Ja, met het merk Stieglitz.” Anouk Hoogendijk: “Wow.”

“Het is toch leuk als een man een compliment geeft, hè? Dankjewel”, aldus Dyantha. Guido: “Je ziet er goed uit.”

Maan lyrisch

Maan is helemaal door het dolle heen dat Dyantha haar pakje droeg op televisie. “ZO LEUK!!!!! hottie 😍”, roept ze uit.

De zangeres is lyrisch over haar regenboogpakje. “De streepjespakken van Stieglitz zijn mijn favoriet, dus de keuze van het patroon was snel gemaakt. De kleuren gebaseerd op de zonsondergang waar ik vaak naar kijk als ik liedjes schrijf, zodat het echt een persoonlijk item is geworden.”

Het pakje van Maan is twee weken lang te bestellen bij Stieglitz.

Instagram

Maan en Dyantha in hun kleurrijke outfits:

Dyantha

En Dyantha:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen