Beau waarschuwt jonge kijkers als Ferry Doedens in beeld komt

Beau van Erven Dorens waarschuwde de jonge kijkers van The Voice Kids om weg te zappen toen Ferry Doedens gisteren plaatsnam aan zijn talkshowtafel. Hij kwam daar praten over zijn ‘vieze’ carrière.

Beau van Erven Dorens en Ferry Doedens © Beau

Vader van vier kinderen Beau liet gisteren zijn vaderhart spreken toen Ferry bij hem aan tafel zat. De acteur besloot zijn lichaam te verkopen op internet toen hij voor de tweede keer ontslagen werd bij Goede Tijden Slechte Tijden. Beau maakte er geen geheim van dat hij dat ongelooflijk zonde vindt.

Wegzappen bij Ferry

Toen het gesprek begon, adviseerde Beau jonge kijkers om weg te zappen. “Ferry Doedens werkt tegenwoordig in de entertainmentwereld voor volwassenen, zo noemen we dat dan. Ik zou trouwens willen zeggen tegen alle kinderen die nog zitten kijken na The Voice Kids: op Disney+ is vast wel een of andere goede Harry Potter met z’n toverstok.”

Ferry heeft nog steeds de ambitie om familieamusement te maken, ondanks dat hij de hele dag met zijn broek op de enkels rondloopt om vieze filmpjes te maken op internet. “Wat een sprong is dat. Het is wel een kloof die je daar over springt en je vraagt je af of je dan nog kunt terugspringen”, aldus Beau.

Ranzig of classy?

Het platform waarop Ferry zijn sjorhobby uitvoert is OnlyFans. Daar kun je volgens hem ‘wat meer’ laten zien dan op Instagram. Beau verbijsterd: “Wat meer dan op Instagram?! Het is nogal wat wat je daar dan ziet. Ik mag het niet ranzig noemen, maar er gebeurt van alles.”

Ranzig? Zo ziet Ferry het onderspuiten van zijn wasbak helemaal niet. “Ik probeer het artistiek en classy te houden.”

‘Je bent lost, Ferry’

Beau vindt het zonde om Ferry zo te zien afglijden. “Ik zie een jongen die op de rand van zijn bed zit en eigenlijk als ik in je ogen kijk een beetje lost is. Snap je wat ik bedoel? Een beetje lost. Een jongen van 30, weet je wel? Dat is een leeftijd waarop je het allemaal nog niet zo goed weet.”

“Ik bedoel te zeggen: als ik jou zie, Ferry, dan zie ik iemand die zoekende is. Ik maak me zorgen, snap je, als ik die serie zie”, aldus Beau.

Ferry: “Ik hoop dat mensen dit los kunnen zien van mij. Ik ben aan het zingen en ga ook weer gewoon acteren. Dat zijn allemaal positieve dingen!”

Fragment

Ferry bij Beau:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de wasbak onder spuiten ook zo artistiek en classy?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen