Beau toont foto van dikke Patty Brard: ‘Je hebt dit zelf gepost!’

Beau van Erven Dorens confronteerde Patty Brard gisteren in zijn talkshow met hoe ze er tot een paar jaar geleden uitzag: behoorlijk dik. Haar flinke buik werd groot in beeld gebracht.

Patty Brard in Beau © Beau

Patty zat aan de talkshowtafel van Beau, omdat ze allerlei kledingstukken en frutseltjes in panterprint verkoopt via de Kruidvat. Daar mocht ze een halve minuut iets over vertellen bij Beau, maar verder werd vooral haar leven doorgenomen aan de hand van een paar foto’s. Het leverde een behoorlijk saai interview op.

Oude Patty

Op een gegeven moment toonde Beau ook een foto van Patty toen ze nog dik was. Eigenlijk schaamde Beau zich er best een beetje voor dat hij Patty dit aandeed, maar: “Deze foto heb je zelf geplaatst op je Insta en daarom durf ik het ook. Niet dat het zo ernstig is…” Patty zelf daarop: “Nou, sorry!”

Beau: “Nou ja, heel veel mensen hebben natuurlijk overgewicht, maar jij hebt er wat aan gedaan.”

Gastric bypass

Aangezien Patty niet genoeg discipline had om te sporten en te minderen met eten, heeft ze een gastric bypass ondergaan. Daardoor kan ze nooit meer eens lekker tafelen. “Ik heb er wat aan gedaan. Ik heb drie jaar geleden bedacht: als ik zo doorga, dan gaat het niet goed met me.”

Op eigen kracht redde Patty het niet. “Ik sportte wel altijd, maar ik was een ontzettende bourgondiër en ben dat eigenlijk nog. Ik heb alleen nu inmiddels door een gastric bypass ondervonden dat je ook één hap kunt nemen in plaats van één pan.”

Patty is nieuwe Arie

Nu Patty zelf via de gemakkelijke weg slank is geworden, roept ze anderen op om te gaan sporten en gezond te eten. “Ik drink al drie jaar geen druppel meer en dat helpt ook. Ik sport ook. Ik heb gewoon besloten en dat kan ik iedereen meegeven in deze tijd: doe het allemaal niet en ga aan je eigen lichaam werken.”

Patty is een beetje de nieuwe Arie Boomsma. “Ik zag laatst Arie heel fanatiek daarover dat er zo weinig wordt gezegd over zuinig zijn op je lichaam en dat is iets waarvan ik kan stellen dat ik daar de laatste drie jaar zó lekker in mijn vel ben gaan zitten. Ik kan iedereen aanraden om meer te bewegen, goed te eten en lekker voor jezelf te zorgen.”

Fragment

Patty bij Beau:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard loopt overal haar panter-outfitjes te promoten. Wat vindt u van panter?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen