Albert Verlinde begrijpt Bridget Maasland niet helemaal

Albert Verlinde vindt het vreemd dat Bridget Maasland met RTL Boulevard heeft afgesproken dat ze het programma niet presenteert als er bepaald nieuws is over haar ex André Hazes jr.

Albert Verlinde en Bridget Maasland © Shownieuws, M

Bridget vindt het ongemakkelijk om in de showrubriek bepaalde nieuwtjes of items over André aan te kondigen. “Zoals onlangs, toen hij weer wegging bij zijn vrouw, dan wil ik er die avond niet staan”, vertelde de presentatrice onlangs. “Het is gek om over zo’n situatie te praten.”

Albert kritisch op Bridget

Daar begrijpt Albert niet zo veel van, vertelt hij in de Weekend. “Ik vind dat lastig, want zo lang is die relatie met André ook weer niet geweest. Je kunt ook je eigen ervaring meenemen in het gesprek.”

Zelf zou Albert dit soort afspraken nooit maken. “Ik zou er zelf nooit een harde afspraak over doen. Dat maakt het veel mooier… als je de ene keer besluit niks te zeggen omdat het te moeilijk is, maar de andere keer wel, omdat je mooi vindt wat er gebeurt.”

‘Ik zat wél in Boulevard’

Albert weet maar al te goed wat het is om zélf het lijdend onderwerp te zijn in de showrubrieken. Zijn huwelijk liep op de klippen toen Onno Hoes vreemdging met allemaal jonge knullen.

Toch bleef Albert wel altijd RTL Boulevard presenteren. “Ik ben er altijd geweest. Hoe de impact was? Ik stond er heel dubbel in. Aan de ene kant vond ik het lastig, anderzijds zat ik al twintigjaar in dit vak, dus je kunt dan moeilijk roepen dat het een schande is. Mark Rutte zal de ene dag ook vrolijker de krant openen dan de andere dag.”

André Hazes jr.

Overigens vindt Albert wel dat André Hazes jr. wel héél veel in het nieuws is. “Het is wel heel veel nieuws rond André, dat je denkt: wat gaan we nog meer allemaal meemaken?”

Op dit moment haalt André de headlines vanwege zijn relatie met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen. Staat zij over een jaar nog aan zijn zijde? “Ik zet er mijn vermogen niet op, zal ik maar zeggen, haha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke Boulevard-host ziet u het graagst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen