Yolanthe verbijstert aan tafel bij Beau: ‘Loop jij zo over straat?!’

Beau van Erven Dorens vindt dat Yolanthe Cabau wel héél nietsverhullend over straat loopt in de Verenigde Staten. “Dit is neem ik aan gewoon een shoot voor een of andere lingerielijn?!”

Yolanthe Cabau en Beau van Erven Dorens © Yolanthe Cabau en Beau van Erven Dorens

Yolanthe laat zich nauwelijks zien op de Nederlandse televisie, maar gisteren zat ze bij Beau aan tafel om één of andere fitnesslijn te promoten. “Leuk dat je er bent, ik heb je al een hele tijd niet meer gezien in een Nederlandse talkshow. Hoe is het?”, vroeg Beau haar. De ex-voetbalvrouw daarop: “Ja, het gaat goed.”

Yolanthe mijdt media

Beau vroeg zich af waarom we Yolanthe weinig terugzien op televisie. “Mijd je bewust Nederland een beetje?”, vroeg hij. Zij: “Ehh, nee, niet per se Nederland, maar wel de media. Die heb ik wel een tijdje gemeden, ja.” Beau: “Ja, dat zijn ook allemaal kl**tzakken. Laten we wel wezen.”

Dat gaat ook weer wat ver, aldus Yolanthe. “Haha, neeee, dat zeg ik niet. Maar het kan soms, als het in je privéleven wat minder gaat, best wel zwaar zijn.”

Pikant over straat

Vervolgens vroeg Beau naar Yolanthe’s woonplaats Los Angeles. “Wat moet het dan heerlijk zijn om daar in LA te zijn. Is het echt zo mooi als je hoopte?” Yolanthe: “Ja, vind ik wel. Mensen houden ervan of hebben er helemaal niets mee, maar ik hou er echt van. Ik vind het een magische plek en het is altijd lekker weer.”

Op dat moment kwam een behoorlijk nietsverhullende foto van Yolanthe in beeld. Beau verbijsterd: “Jeeeeezus, je loopt toch niet zo over straat daar?! In dit?! Dit is neem ik aan gewoon een shoot voor een of andere lingerielijn?!”

Yolanthe: “Nee, deze foto heeft mijn vriendin gewoon gemaakt. Ze zei wel: ‘Het staat leuk wat je aan hebt! Laten we een paar foto’s maken!’ En ja, zo liep ik dus wel over straat, máár dat was trouwens in Miami, dus daar…” Beau: “…kan dat?” Yolanthe: “Dat was bij het strand.”

Dikke Yo

Racoon-zanger Bart van der Weide grappend: “Je bent wel een beetje aan de dikke kant daar.” Beau: “We moeten even zo’n coronaproof vakantie naar Miami regelen.”

Yolanthe: “Dat is het ook een beetje, hè? Hier in Nederland ga je niet zo over straat, dus ik begrijp ook dat mensen dat denken. Maar daar loopt iedereen zo over straat.”

Beau: “O ja? Nou, ik zou daar ook niet zo over straat gaan denk ik.” Yolanthe: “Jij zou in je pak door Miami lopen op het strand?” Beau: “Nee, dat ook weer niet.”

Terug naar LA

“Wat doe je daar de hele dag?”, vroeg Beau zich af.

Yolanthe: “Ik breng ’s ochtends om acht uur Xess naar school. Hij is vijf. Ik volg ook een acteeropleiding, een van de grootste acting coaches per wereld. Will Smith komt dan ook naar een les. We zaten één keer samen.”

Dit weekend vliegt Yolanthe weer terug naar Los Angeles.

Fragment

Yolanthe deed ook een fitnessoefening met Beau:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen