Veronica-ster Rick Romijn onthult: ‘Mijn navel stinkt naar stront’

De navel van Rick Romijn stinkt naar stront. Sterker nog: volgens de stersidekick van Radio Veronica heeft iederéén met een ‘diepe’ navel last van bruine luchtjes op deze plek.

Rick Romijn © Radio Veronica

De navel is het litteken dat achterblijft na het verdrogen van de navelstreng. Bij sommige mensen puilt de navel uit, maar bij de meeste mensen zit ‘ie wat dieper. Rick Romijn heeft een diepe navel, maar wel met een ongebruikelijk luchtje. Als hij zijn navel aanraakt, dan ruikt hij namelijk stront.

Stinkt naar stront

Rick besprak dit nieuwtje toen het in de ochtendshow van Radio Veronica ging over het nieuwe NPO-programma waarin kinderen worden geconfronteerd met volwassenen in adamskostuum. Ook in dat programma ging het ook over navels.

De sidekick van Wilfred Genee: “Ik heb geen tuutje, ik heb een gat. Ik heb een gat van twee of drie centimeter denk ik wel. Er zit altijd heel veel stof in. Navelpluis, ja. Het rare is… Wat ik nu ga vertellen vinden jullie misschien een beetje een raar verhaal, maar als je er met je vinger in gaat en je ruikt eraan, dan ruikt het naar stront.

‘Doe even normaal!’

De collega’s van Rick vonden dit echt ’too much information’. Wilfred Genee: “Wat moet ik met deze informatie zeg?”

Sidekick Niels van Baarlen: “Doe even normaal! Dat is dan toch dat het gewoon niet gewassen wordt daar?”

Rick: “Nee, nee! Het stinkt naar stront!”

Wilfred: “Zou je dit niet meer willen doen? Heel smerig dit.”

Even later zag Niels opmerkingen van luisteraars binnenstromen. “Er vraagt hier iemand of Rick wel weet waar zijn navel zit.”

Al met al is het inmiddels lunchtijd. Eet smakelijk!

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen