Winston gevraagd naar top drie tv-sterren, noemt niet Linda de Mol

Winston Gerschtanowitz riep ooit dat hij de beste amusementspresentator van Nederland wilde worden, maar daar is het nooit echt van gekomen. Welke collega’s vullen volgens hem wél de top drie?

Winston Gerschtanowitz © William Rutten

Als Winston door het entertainmentblad Weekend gevraagd wordt naar zijn top drie beste presentatoren, noemt hij merkwaardig genoeg geen collega’s van SBS 6. Ook Linda de Mol, die nog altijd gezien wordt als televisiekoningin, komt niet in Winstons top drie voor. Wél noemt hij twee presentatoren die bij de grote concurrent RTL 4 werken.

Martijn en Chantal

Winston in antwoord op de top-drie-vraag: “Dat vind ik lastig. Laat ik het zo zeggen, ik kijk graag naar collega’s Martijn Krabbé en Chantal Janzen, dat zijn de twee mensen met wie ik altijd spar over het vak. Ik kan makkelijk met ze praten over waarom je dingen wel of niet doet. We zijn ook goed met elkaar bevriend.”

Het is algemeen bekend dat Winston ook goed bevriend is met John de Mol. Hebben ze ook wel eens bonje? “Als de situatie zich voordoet dat ik het ergens echt niet mee eens ben, zijn wij open genoeg naar elkaar om dat te kunnen zeggen. Dat gebeurt eigenlijk bijna niet, we hebben bijna geen discussies. Als het over tv gaat, denk ik dat we over veel dingen hetzelfde denken.”

Marble Mania

Als presentator van programma’s als Marble Mania en 50/50 levert Winston momenteel een belangrijke bijdrage aan het succes van SBS 6. “’Ik hoop dat ik in staat ben te helpen bij de groei van Talpa. Ik denk dat we met 8886 langzaam de goede weg inslaan.”

“Ik hoop dat de programma’s die ik maak of presenteer bijdragen aan die groei en ik hoop er ook als mens van te kunnen groeien, dat lijkt me te gek. Daarom vind ik dit vak ook zo leuk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen