We Want More terug naar montagetafel vanwege André Hazes jr.?

André Hazes jr. is momenteel volop in het nieuws vanwege zijn tweede relatiebreuk met Monique Westenberg. Hoe moet dat nu met al die privégrapjes die in het nieuwe seizoen van We Want More zitten?

André Hazes jr. Beeld: William Rutten

SBS 6 begint morgen met het nieuwe seizoen van We Want More en André zit in het panel. Veel van de opnames zitten er al op en tijdens die opnames heeft André diverse grapjes gemaakt over zijn privéleven, is te zien in de promo’s. “Jij bent de enige Britt (lees: Brid) waar ik nog mee mag werken!”, roept hij bijvoorbeeld tegen Britt Dekker.

Grapjes over Monique

Het is een verwijzing naar Bridget Maasland, waarvoor hij Monique de eerste keer verliet. En zo zag Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, nóg een grapje voorbijkomen. “De afgelopen weken hebben we op SBS 6 en de andere Talpa-zenders een promo gezien van We Want More waarin André een grapje maakt over Monique.”

De televisiekenner: “Ik hoop wel, met name voor Monique, dat hij niet hele uitzendingen lang grapjes over de relatie heeft lopen maken, want dan worden die uitzendingen van We Want More natuurlijk wel een pijnlijke exercitie.”

Terug naar montagetafel?

Gaat We Want More terug naar de montagetafel nu André zijn relatie weer eens heeft verbroken? Worden de pijnlijke grapjes over Bridget en Monique eruit gehaald?

Eén ding is zeker: een nieuw seizoen van de reallifesoap over André en Monique zit er voorlopig niet in. “André is komende zaterdagavond weer te zien als jurylid in We Want More. Verder zijn we voortdurend in contact met Andre over kansen en mogelijkheden, maar op dit moment zijn er nog geen nieuwe plannen”, laat SBS weten.

We Want More

We Want More is morgen om 21.00 uur te zien op SBS 6, direct na het veelbesproken interview van Linda de Mol met Marco Borsato.

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen