Voor deze programma’s zet Gordon nóóit de televisie aan

Gordon is niet alleen een gepassioneerd tv-maker, maar ook een fervent tv-kijker. Er zijn echter twee programma’s waarvoor hij nóóit de afstandsbediening oppakt.

Gordon © William Rutten

Zelf probeert Gordon altijd een vrolijke noot aan te slaan in zijn tv-programma’s en ook als kijker zit hij daar op te wachten. Daarom kijkt hij nooit naar de consumentenprogramma’s van Brecht van Hulten en Antoinette Hertsenberg. Hij zapt altijd snel door als hij Kassa of Radar voorbij ziet komen.

Te negatief

Op de vraag waar hij liever niet naar kijkt, antwoordt Gordon in Veronica Magazine: “Naar consumentenprogramma’s. Met Kassa en Radar heb ik helemaal niks. Ik vind het prima dat het bestaat, maar ik vind het iets te negatief. Ik denk niet bij mezelf: laat ik daar eens gezellig de tv voor aanzetten.”

Hij is wél groot fan van André van Duin en zijn Heel Holland Bakt. “Het klinkt misschien een beetje suf, maar ik vind Heel Holland Bakt heerlijk om te kijken. Ik vind het heel fijne no-nonsense televisie. André doet het ontzettend leuk en ik vind Jannie om te gieren.”

Telebingo

Gevraagd naar zijn favoriete tv-programma aller tijden, noemt Gordon een show uit 1980. “Telebingo met Mies Bouwman. Het was zo spannend en groots. Een ongeëvenaard programma. Volgens mij zat heel Nederland voor de buis op het moment dat het op tv kwam.”

Tot slot: wat is zijn guilty pleasure? “Daar kan ik heel kort over zijn: Temptation Island. Ik kan niet wachten op het volgende seizoen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen