Tv-carrière one trick pony Ellie Lust hangt aan zijden draadje

Het heeft even geduurd, maar Ellie Lust komt er eindelijk achter dat een tv-carrière als one trick pony niet lang duurt. Er zit niets voor haar in de pijplijn en ze houdt al rekening met een tv-exit.

Ellie Lust © Roland J Reinders

Ellie gaf haar carrière bij de politie op om een televisiester te worden, maar na drie seizoenen van de politieshow Ellie op Patrouille blijkt dat er weinig programma’s zijn in het genre waarin ze tot haar recht komt. Ze is nu afgescheept met een rubriekje op de website van Opgelicht. “Soms gaat dat over zaken waarin mensen een paar tientjes zijn verloren.”

Ellie niet meer op patrouille

Haar programma Ellie op Patrouille keert niet meer terug. “Dat is definitief gestopt, al zou dat zonder corona ook wel zijn gebeurt. Na zo’n tijd wordt het wel meer van hetzelfde. Dan is het wederom Ellie in een ander land die dat uniform in gaat. Nu ik al 2,5 jaar weg ben bij de politie vond ik het een beetje sneu worden om dat nog heel veel langer te doen”, zegt ze in weekblad Privé.

Het was dus een eigen keuze, beweert Ellie. “Ik was er zelf ook wel een beetje klaar mee, dus in overleg met AvroTros hebben we besloten dat het mooi geweest is.”

Tv-exit voor Ellie?

Waar de ene deur sluit, opent er even geen andere deur meer voor Ellie. Ze komt nu alleen nog op televisie omdat haar zus op de 46ste plek van de kandidatenlijst van D66 staat. Samen zaten ze vrijdagavond in Op1.

Maakt Ellie zich niet een beetje zorgen? “Door alle maatregelen, met een verlenging, dan weer wat strenger en nu de avondklok, wordt er ook in medialand heel voorzichtig bewogen. Het is iets wat op dit moment nog steeds een beetje spannend is.”

‘Don’t worry!’

Tegen beter weten in probeert Ellie de moed erin te houden. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat er weer iets moois komt. Don’t worry. Zolang het maar onder de paraplu ‘veiligheid’ valt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen