Bridget Maasland in 2021 eindelijk naar RTL’s hoofdpodium?

Bridget Maasland heeft als presentatrice nooit echt de top bereikt. Ze geeft echter niet op en heeft RTL twee tv-ideeën voorgelegd. Wordt 2021 het jaar waarin Peter van der Vorst haar laat shinen?

Bridget Maasland © William Rutten

In de jaren tot 2010 was Bridget best tevreden bij RTL. Ze was te zien met allemaal zelfgemaakte realityseries, zoals ‘Hoe word ik een New Yorkse vrouw?’ en ‘Hoe word ik mama in Amsterdam-Zuid?’ Op een gegeven moment begon RTL 5 echter heel erg op Oh Oh Cherso-achtige reality te mikken en was er weinig plek meer voor Bridget.

‘Bridget haalt nooit de top’

Bridget besloot in 2012 over te stappen naar SBS 6 in de hoop dat ze daar groot amusement mocht presenteren. Nou, veel verder dan vier jaar Shownieuws kwam het niet. Ze keerde in 2016 weer terug bij RTL. “Ik ga bij RTL niet alleen Boulevard doen, maar heel veel verschillende dingen”, zei ze toen.

Daar dacht de toenmalige baas Erland Galjaard helaas anders over. Hij had niet zulke grote plannen met Bridget en maakte dat pijnlijk duidelijk tijdens The Roast of Gordon. “In principe ben jij voor roddelrubrieken wat Sparta is voor de Eredivisie: je degradeert, je promoveert, maar kampioen zal je nooit worden”, sneerde hij tegen Bridget.

Laat Peter Bridget shinen?

Gelukkig voor Bridget waait er met Peter van der Vorst aan het roer nu een frisse wind bij RTL. Hij heeft haar al op De Zwakste Schakel en Hotter Than My Daughter gezet, maar dat is toch wat gerommel in de marge.

Bridget mikt op méér en heeft een paar voorstellen op Peters bordje gelegd. “Ik heb twee heel mooie programma’s voorgesteld aan RTL en nu is het afwachten wat daarmee gaat gebeuren. Men reageerde heel enthousiast, dus ik hoop dat we het gaan maken”, onthult ze in de Privé.

Wordt 2021 het jaar waarin Bridget eindelijk de weg omhoog vindt?

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen