Talpa-ster Olcay Gulsen in gesprek over programma voor NPO

Hoewel ze nog dik een jaar onder contract staat bij Talpa Network, is Olcay Gulsen momenteel in gesprek over een programma bij de NPO. John de Mol is daar oké mee, vertelt ze op Radio 1.

Olcay Gulsen © Cornelie Tollens

Olcay heeft allerlei ideeën voor maatschappelijk betrokken programma’s en één daarvan is een programma over narcisme. “Ik heb er wel plannen over en we zijn er wel in gesprek, maar dan is het voor de NPO en niet voor SBS. Ik mag ook programma’s maken voor NPO namelijk”, aldus de presentatrice.

John de Mol

Op de vraag of ze die uitzondering geregeld heeft met John de Mol, antwoordt Olcay: Nou, niet persoonlijk. Ik ken John de Mol persoonlijk helemaal niet, maar dat heb ik geregeld met zijn adjudant.”

Is ze al in gesprek met een publieke omroep? “Nee, niet met een specifieke omroep, maar wel met productiehuizen. Ik vind het altijd wel leuk om te kijken naar onderwerpen die nog niet heel breed uitgemeten zijn of heel goed onderzocht zijn in de media. Dat zijn er nog heel veel, dus het is leuk dat ik dat kan en mag doen.”

RTL en Talpa

Olcay zit nu alweer een paar jaar bij Talpa. Ze begon gisteren aan haar nieuwe programma Gestalkt, waarmee ze niet genoeg kijkers trok voor een plek in de kijkcijfer top 25.

Waarom is ze eigenlijk overgestapt van het grote RTL naar het kleinere Talpa? “Ik heb rond dezelfde periode een overeenkomst aangeboden gekregen van RTL en van Talpa. Dat heb ik tegen elkaar afgewogen. Bij RTL zaten er drie programma’s in waar ik niet zo enthousiast over was en bij Talpa wel, dus dat was mijn keuze.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen