Sylvana Simons wacht verrassing in taxi na live-uitzending Op1

Sylvana Simons is niet bepaald de politica met de meeste fans in Nederland, maar na de live-uitzending van Op1 waarin ze vorige week te gast was, wachtte haar een blijde verrassing in de taxi.

Sylvana Simons © Op1

BIJ1-leider Sylvana werd aangenaam verrast in de taxi naar huis. Las ze er over de ingestorte kijkcijfers van Veronica Inside? Verraste Maurice de Hond haar met een extra zetel? Nee! Ze kreeg thee aangeboden door de taxichauffeur, onthult ze in een tweet op Twitter.

Kopje thee

Sylvana vond het misschien wel het hoogtepunt van haar week. “In de taxi van de studio van Op1 naar huis afgelopen week, vroeg de chauffeur me halverwege of ik trek had in een kopje thee. Het was ver na 21h, dus als kind van de ‘90 zei ik meteen ‘ja’ met de hoopvolle bevooroordeelde verwachting dat dit het begin was van een avontuur.”

Ze vervolgt: “Maar nee hoor. Onder de passagiersstoel kwam een thermosfles en een papieren bekertje vandaan. Marokkaanse thee ‘maar niet met zoveel suiker hoor. Heeft m’n moeder me net meegegeven voor onderweg’.
Er was niks avontuurlijks aan, maar ik ben er al de hele week vrolijk van.”

Zin in avontuurtje

Wat bedoelt Sylvana er eigenlijk precies mee dat ze zin had in een avontuurtje? Bij de meeste mensen begint het nou niet bepaald te borrelen als ze net een uur lang tegenover Tijs van den Brink hebben gezeten. “Ik moet zeggen dat ik met avontuur eerder aan een underground outdoor shisha lounge met live muziek dacht. Niet in amoureuze zin.”

Geen ondeugend taxi-avontuurtje dus. “Nu pas zie ik dat het zo geïnterpreteerd kan worden.” Al met al overtrof de taxichauffeur haar verwachtingen. “Ja het was zoooo lief!”

Tweet

De tweet van Sylvana:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen