SBS 6 met nieuwe BN’er-show: sterren in duet met dode artiesten

SBS 6 blijft de kijker verrassen met nieuwe tv-ideeën. De zender brengt een nieuw programma waarin BN’ers in duet gaan met dode artiesten of artiesten die om een andere reden niet kunnen komen.

Nick Schilder en Simon Keizer © William Rutten

In het door John de Mol bedachte programma Onmogelijke Duetten krijgen 36 bekende Nederlandse artiesten de unieke kans om een duet te zingen en op te nemen met een zanger of zangeres met wie ze normaal gesproken nooit zouden kunnen optreden. Dat kan omdat die artiest dood is of zijn neus op haalt voor een BN’er.

Nick & Simon

In elke aflevering van Onmogelijke Duetten ontvangen Nick & Simon zes artiesten in een intieme studiosetting. Onder meer Rolf Sanchez, Glennis Grace, Dinand Woesthoff, Trijntje Oosterhuis, Anita Meijer en Davina Michelle zijn te gast. Ze kiezen elk een bekend nummer van een grote artiest.

In de weken voorafgaand aan de show nemen de zangers en zangeressen apart van elkaar een duet op met hun artiest naar keuze. “Dankzij de laatste state-of-the-art technieken spelen ze een hoofdrol in een videoclip! Tijdens de opname hiervan staan ze voor een groen scherm en hebben dus nog geen idee hoe de uiteindelijke clip er gaat uitzien.”

Studioshow

Het resultaat zien ze pas in de studio. “Daar bekijken ze, samen met hun collega’s, hun unieke optreden voor het eerst. Ze vertellen hoe ze de making of ervaren hebben en wat ze van het resultaat vinden. Elk eerder onmogelijk gewaand duet is aanleiding tot ontroerende en inspirerende gesprekken!”

Presentator Nick is enthousiast: “We verheugen ons op het eindresultaat en zijn vooral erg benieuwd naar de reacties van de artiesten, als ze het duet van hun dromen voor het eerst gaan zien. Wat onmogelijk leek, wordt nu mogelijk gemaakt met dit programma en dat moet een unieke beleving zijn!”

Zondag 2 mei

Het programma is vanaf zondag 2 mei elke week te zien op SBS 6, om 21.30 uur.

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen