SBS 6 geeft Linda de Mol-show compleet nieuw einde

SBS 6 geeft de Linda de Mol-show Deze Quiz Is Voor Jou een volledig nieuw, coronaproof einde. Voortaan verschijnt ze aan het eind van elke aflevering onverwacht op iemands tv-scherm.

Linda de Mol © Roy Beusker

Deze Quiz Is Voor Jou, dat toe is aan het tweede seizoen, draait om twee duo’s van BN’ers die zoveel mogelijk geld bij elkaar spelen voor iemand die dit heel goed kan gebruiken. In het eerste seizoen zat die persoon nietsvermoedend in het publiek, maar nu is dat vanwege corona allemaal een beetje lastig.

Verborgen camera’s

Er is daarom een heel nieuw einde verzonnen. “Nu is die persoon bij een vriend of familielid thuis, als plots de televisie aanspringt – en Linda de Mol die enorme verrassing de huiskamer inbrengt!”

De aangever – een familielid, vriend(in) of collega – van de hoofdpersoon zit in het complot. “Op de dag van de opname, wordt het huis van de aangever volgehangen met verborgen camera’s.”

De aangever krijgt die dag de hoofdpersoon op bezoek en die heeft géén idee dat er op dat moment in de studio bekende kandidaten in verschillende vragenrondes een bedrag voor hem of haar bij elkaar aan het spelen zijn. Met dus maar één doel…

Linda vertelt

Het is een flink verrassingselement, aldus Linda. “Na de finale verschijn ik dus totaal onverwachts op het televisiescherm en overval ik de hoofdpersoon. De emoties lopen behoorlijk op, kan ik je verzekeren!”

“Ik geniet enorm van de competitie en de lol onderling tijdens deze kennisquiz, die dit seizoen wat nieuwe spelelementen heeft. Mijn collega’s storten zich vol passie op de vragen om zoveel mogelijk geld in de wacht te slepen voor de hoofdpersoon, die door ziekte, faillissement of andere pech in het leven, het geld zó hard nodig heeft.”

11 april

Deze Quiz Is Voor Jou, een productie van Talpa Entertainment Producties, is vanaf zondag 11 april wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen