RTL 5 grijpt in bij kijkcijferflop Crime Desk: nieuwe uitzendavond

RTL 5 grijpt in bij de kijkcijferflop Crime Desk. In de hoop het tij te keren, is last minute besloten om het programma vanaf deze week niet meer op maandag, maar op woensdag uit te zenden.

Crime Desk © RTL

De kijkers van Crime Desk moesten het afgelopen maandag al stellen zonder nieuwe aflevering; die komt namelijk pas vanavond op de buis. Dan zal het misdaadprogramma met onder andere Vivienne van den Assem, John van den Heuvel en Mick van Wely weer te zien zijn, om 20.30 uur.

Vivienne’s decolleté

Er waren niet heel veel kijkers van onder de indruk dat Crime Desk afgelopen maandag niet te zien was. Onder het Twitter-berichtje over de verhuizing laat slechts één bezorgde kijker van zich horen. Ene Junny: “Ik dacht al werd gisteren helemaal gek. Toen ik zag dat jullie geen aflevering hadden.”

En een ander, Marian, verklaart de lage kijkcijfers van Crime Desk. Volgens haar ligt het aan het decolleté van Vivienne. “Jammer dat zij laag uitgesneden was, dit leidt heel erg af en voor een presentatrice is dit niet nodig. Verder een goed programma.”

Méér crime

Hoewel het ongelooflijk vervelend is voor de makers, lijkt het vooral een kwestie van tijd voordat Crime Desk weer van de buis verdwijnt. Eén- of tweehonderdduizend kijkers is echt niet genoeg voor een programma dat zo duur is om te maken.

Tegen beter weten in gaat RTL 5 alleen nog maar méér mikken op crime. Vanaf mei is op het huidige tijdstip van Big Brother zelfs een dagelijks programma over misdaad te zien: 112 Vandaag.

Twitter

De aankondiging op Twitter:

https://twitter.com/RTLCrimeDesk/status/1376450613572206596

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen