Robert ten Brink wakker van herrie, ziet hoe auto gestolen wordt

RTL 4-presentator Robert ten Brink is zich vannacht helemaal het leplazarus geschrokken. Hij werd wakker van herrie in de straat en toen hij uit het raam keek, zag hij hoe zijn eigen auto gestolen werd.

Robert ten Brink © Nick van Ormondt

Robert heeft er een buitengewoon turbulente nacht op zitten, waarbij zijn hart op een gegeven moment in zijn keel zat. De presentator van BankGiro Miljonairs wist echt niet wat hij meemaakte. “4.45 vannacht. Ik word wakker en hoor gedoe in de straat. Meer gerommel en zie mijn auto de straat uitscheuren”, vertelt hij op Instagram.

Politie redt auto Robert

De tv-ster ondernam direct actie en besloot om het alarmnummer te bellen. De Amsterdamse politie kwam ongelooflijk snel in actie. “Politie gebeld!!!! 5.05 politie aan de deur. Uw auto is terug. Klemgereden. 5.20 politie parkeert auto weer voor de deur. Wow!! Dank jullie wel jongens.”

Al met al is Robert er dus met de schrik van af gekomen. Als hij niet zo alert was, dan had het zomaar gekund dat de dief genoeg tijd had gehad om de auto over de landsgrenzen heen te rijden.

Bridget Maasland

BN’ers zijn wel vaker slachtoffer van autodiefstallen. In 2017 was Bridget, ook woonachtig in Amsterdam, zelfs twéé keer het slachtoffer van een autobende. Eerst werd haar Mini Cooper gestolen en daarna haar splinternieuwe Fiat 500 Abarth.

De Mini werd uiteindelijk teruggevonden in de haven van Antwerpen. Die stond op het punt om naar Ghana te worden verscheept. “Hij is nog in goede staat, maar zonder kenteken. Die is te vervangen. Dus ja, ze lossen toch nog wel eens wat op”, aldus de presentatrice destijds.

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen