Robbert Rodenburg cancelt Dennis Schouten: ‘Boos over glimworm’

Robbert Rodenburg heeft een optreden van Dennis Schouten in zijn talkshow Open Kaart geannuleerd. Hij is boos over de aanhoudende beledigingen in Dennis’ programma RoddelPraat.

Dennis Schouten en Robbert Rodenburg © YouTube

YouTube-ster Robbert, de bestie van Anna Nooshin, heeft een populaire talkshow waarin hij kwebbelt met BN’ers: Open Kaart. Hij is één van de favoriete mikpunten van spot van Jan Roos, Dennis’ collega bij RoddelPraat. Robbert wordt door Jan steevast een ‘glimworm’ genoemd en dat pikt hij niet langer.

Glimworm

Eigenlijk zou Dennis dit seizoen aanschuiven bij Open Kaart, maar daar ziet Robbert nu van af. “Ik was uitgenodigd om mee te doen aan Open Kaart. Daar was over gebeld en over gesproken. Er stond bijna een datum, maar nadat jij hem voor de zoveelste keer had beledigd, mag ik ook niet meer komen. Ik ben afgebeld”, aldus Dennis tegen Jan.

Ongelooflijk, vindt Jan. Hij heeft naar eigen zeggen een verzoek ontvangen van Robbert om te stoppen met de beledigingen. “Robbert Rodenburg heeft gebeld of wij hem niet meer glimworm wilden noemen. Echt serieus. Ik ben weer gebeld via een contact van: ‘Oh, zou alsjeblieft Jan willen stoppen mij een glimworm te noemen?’ Nee!”

‘Kl**tzak!’

Jan vindt het bespottelijk dat Dennis is afgebeld. “Dat meen je niet? Meen je dat serieus? Ben je afgebeld? Wat een ongelofelijke kl**tzak.”

Dennis: “Ik had zelfs al de vraag ontvangen die ik aan hem moest stellen, namelijk of hij worstelde met zijn geaardheid en dat soort dingen.”

Jan: “Wacht even, dus het hele concept van: ik heb hier kaartjes liggen waarvan ik totaal niet weet wat erop staat, dat is ook gel*l? Want je krijgt de vragen van tevoren al opgestuurd?”

Dennis: “Er wordt van tevoren overlegd wie wat aan elkaar gaat vragen.”

Jan: “Dus het is nog allemaal nep ook! Wat een kl**tzak is dat!”

Kwijlebabbel

Jan vindt Robbert echt verschrikkelijk. “Een verschrikkelijke kwijlebabbel. Ik noem hem de glimworm. Het is zo’n hele blije, lekker vrolijke jongen, wat vroeger in het Engels ‘gay’ betekende. Hij zit dan mensen te interviewen en hij likt die an*s he-le-maal rood.”

RoddelPraat-gast Andy van der Meijde laat weten ook niet meer naar Open Kaart te willen. “Ik ga er niet heen.”

Dennis: “Er komt niemand meer, Robbert. Kl**tzak!”

Open Kaart

Robbert deelde eerder in Open Kaart een flinke sneer uit aan Jan Roos:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen