Rick Romijn: ‘Vrouwen Scheveningen non-stop belaagd door Marokkanen’

Rick Romijn, de sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica, ergert zich enorm aan de verloedering van Scheveningen. Het is één grote hangplek geworden van Marokkanen, zegt hij.

Rick Romijn © Radio Veronica

Iedereen die afgelopen zomer in Scheveningen is geweest, weet dat je daar écht niet meer wil zijn. ‘Parkeerellende, asociaal rijden, wildplassen. Scheveningen schreeuwt: ‘Nu al gekkenhuis’’, kopte het AD afgelopen weekend nog. Het is één grote puinhoop geworden en dat vindt Rick enorm zonde.

‘Scheveningen is een hel’

Het is echt een verschrikkelijke plek geworden, stelt Rick op Radio Veronica. “Scheveningen is op een mooie dag echt de hel. Je kunt er nergens parkeren en vrouwen worden daar non-stop lastiggevallen door Marokkaanse jongeren. Op scootertjes. Ze worden non-stop belaagd. Het is echt verschrikkelijk.”

Hoe gaat dat dan precies? “Als je daar op zaterdagavond als vrouw loopt, dan is het alleen maar: ‘Psst, meisje, meisje, meisje.’ Dat is non-stop. Het is echt dramatisch daarzo.”

Ze hangen daar continu rond. “Ja, wat ze altijd doen.”

Weggekeken

Het is voor iedereen duidelijk dat het compleet uit de hand gelopen is, aldus Rick. “Het is daar echt vreselijk. Het is echt een badplaats onwaardig.”

Toch wordt er niet ingegrepen, zegt hij. “Er wordt altijd een beetje weggekeken natuurlijk, hè? Er wordt gewoon niks aan gedaan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen