Natasja Froger schrikt van hoe ze eruitziet op televisie

Natasja Froger schrikt er af en toe behoorlijk van hoe ze eruitziet op televisie. Ze baalt dan op de bank dat ze niet wat meer zorg heeft besteed aan haar uiterlijk. Dat vertelt ze aan de Beau Monde.

Natasja Froger © RTL

RTL 4-ster Natasja is naar eigen zeggen één van de minst ijdele vrouwen op televisie en dat zal ook echt niemand in twijfel trekken. “Ik ben eigenlijk niet ijdel genoeg voor iemand die constant op tv is. Tijdens opnames vergeet ik standaard om mezelf bij te werken”, aldus de presentatrice en vrouw van René Froger.

Kwaad tot erger

Door zo’n opnamedag heen wordt het daardoor van kwaad tot erger. “Aan het einde van de dag heb ik altijd glim en uitgelopen mascara. Dan zie ik mezelf terug op tv en denk ik: daar had ik toch even iets aan moeten doen. Maar op zulke momenten ben ik druk met de kandidaten of de omgeving. Zo zit ik er ook in. Ik vergeet soms hoe ik erbij loop.”

Als Gooise vrouw valt Natasja ook ontzettend uit de toon. Ze staat wel bekend als de schrik van Blaricum. “We wonen in ’t Gooi en soms zie ik om negen uur ’s ochtends vrouwen die al keurig in de make-up zitten. Ik kom dan net van de hei met mijn honden, op kaplaarzen, met verwaaid haar.”

Boerin Froger

Zelf vindt Natasja eigenlijk ook wel dat het niet meer kan. “Dan denk ik wel eens: jeetje Tas, je had toch ook wel een kwartiertje eerder kunnen opstaan om jezelf te fatsoeneren? Maar het zit er gewoon niet in.”

Thuis staat Natasja gelukkig niet bekend als de schrik van Blaricum. “Ze noemen me thuis de boerin, omdat ik er doordeweeks bijloop als iemand van de boerderij. Het liefst loop ik op klompen.”

Spiegel

Heeft Natasja überhaupt wel een spiegel in huis? Denkt na: “In de badkamer, in de woonkamer, een lange in de gang… Een stuk of vier à vijf, denk ik. En dan heb ik nog een heel klein make-upspiegeltje dat tien keer vergroot om mijn wenkbrauwen te doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen