Paul de Leeuw en Astrid Joosten met verjaardagshoedje in Op1

Paul de Leeuw en Astrid Joosten slaan keihard terug naar de critici die hun vrijdagse uitzending van Op1 te luchtig vinden. Ze presenteerden het programma gisteren met een verjaardagshoedje op.

Paul de Leeuw en Astrid Joosten © Op1

Op1 vierde gisteren de verjaardag van Lee Towers. “Lee Towers is dinsdag 75 jaar geworden en dat werd natuurlijk een heel andere verjaardag dan hij verdient, dus we vieren het hier. Lee, kom deze kant op, we laten je even lopen. Je hebt net een rugoperatie achter de rug, begreep ik”, sprak Paul.

Loopje van Lee

Die informatie van Paul bleek niet correct. “Nee, dat is al acht jaar geleden hoor”, merkte Lee op. Paul: “Oké, hoe gaat het nu met je rug? Ik dacht dat je recentelijk was geopereerd.” Lee: “Nee, er is een zenuw beschadigd, waardoor ik niet lekker loop.”

Daar schrok tafelgast Rafael van der Vaart best van. Vlak voor de uitzending had hij nog een grapje gemaakt over het loopje van Lee. “Ik maakte een geintje voor het programma. Ik zei: ‘Heb je een punaise in je schoen?’ Excuses, Lee.”

Jarige Paul

Vervolgens wees Lee erop dat hij weliswaar afgelopen dinsdag jarig was, maar dat Paul zijn verjaardag vierde op de dag van de Op1-uitzending. “Even tussendoor – dat weten jullie misschien niet – maar vanavond is ook Paul jarig.” Daarop startte hij het verjaardagsliedje Happy Birthday in.

Daarop werden er verjaardagshoedjes uitgedeeld. Astrid Joosten: “Ik mocht het niet zeggen van hem. Ik zit de hele tijd mijn mond houden.”

Hoedje

Paul: “Ontzettend bedankt. Dit is een hoogtepunt voor mij ook. Ik had nooit bedacht dat ik op vrijdagavond bij Op1 met een hoedje op zou zitten.”

Cabaretier Bert Visscher: “Zal ik vast wat blokjes kaas afsnijden?”

Fragment

Zie ook het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen