Patty Brard gaat op zelfde partij als Johan Derksen stemmen

Na Johan Derksen kiest ook Patty Brard ervoor om openlijk haar steun uit te spreken aan de nieuwe politieke partij Code Oranje. Ze stemt op Mick de Vlieger, de man van haar collega Dyantha Brooks.

Patty Brard Foto: Shownieuws

Code Oranje, de partij van lijsttrekker Richard de Mos, laat in een persbericht weten dat de televisiediva er erg veel vertrouwen in heeft. “Via de Stemwijzer kom ik uit op Code Oranje en in dat geval ga ik voor Mick de Vlieger. Mick is betrouwbaar, toont daadkracht en gezond verstand”, aldus de SBS 6-presentatrice.

BN’er-partij

Het is niet de eerste BN’er die zich achter Code Oranje schaart, benadrukt de partij. “Eerder schaarden zangeres Marga Bult, Veronica Inside-gezicht Johan Derksen en Klaas Wilting zich al achter de vernieuwingsbeweging van lijsttrekker Richard de Mos, die dezer dagen een serieuze gooi naar een aantal Kamerzetels doet.”

Het begint sowieso een beetje een BN’er-partij te worden. “De bekende advocaten Peter Plasman en Sébas Diekstra, Leefbaar Rotterdam-gezicht Tanya Hoogwerf en sportcommentator Koert Westerman staan ook allemaal op de kieslijst van Code Oranje.”

Johan Derksen

Johan Derksen liet weten zich erg te herkennen in het gedachtegoed van Code Oranje. “Pal staan voor de vrijheid van meningsuiting staat bij hen met stip op nummer één en daar kan ik mij uiteraard geheel in vinden. De totale vertrutting van de samenleving waarin niks meer gezegd kan worden, hangt me behoorlijk de keel uit.”

Richard de Mos eerder: “En om te laten zien dat het beschermen van de vrijheid van meningsuiting ons menens is, presenteren we vandaag Johan Derksen als Ambassadeur van het Vrije Woord.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen