Nikkie Plessen pakt 30.000 euro per gesponsorde Instagram-post

Fashionmiljonair Nikkie Plessen vraagt 30.000 euro voor een gesponsorde post op haar Instagram-pagina. Ze verdient dus lekker aan haar half miljoen volgers op het sociale medium.

Nikkie Plessen © WNL

Nikkie deed de onthulling gisteren in het tv-programma Dragons’ Den, waarin ze streed om een investering in een koffiebedrijf van twee studenten. Ze bood minder geld dan haar collega-dragons, maar dacht dat te compenseren met haar marketingafdeling en haar aanhang op social media. “Ik heb ook wat volgers.”

30K voor Nikkie

Met die half miljoen volgers hoopte Nikkie de heren te verleiden. “Dan krijg je ook mijn hele commerciële team erbij, die zo’n product heel makkelijk weg kunnen zetten, zodat het online platform heel snel gaat groeien. Eén post van mij kost 30.000.”

Collega-dragon Michel Perridon was niet zo onder de indruk. “Je bent niet de enige influencer in Nederland, lieve schat.”

Balen

De koffiejongens kozen uiteindelijk niet voor Nikkie. “Jij zei dat je 30.000 euro kostte, dus dan komen we wel langs met 30.000 euro voor een post.”

Nikkie: “Dan kun je mij betalen jongen!”

Ze baalde er wel erg van dat haar investering niet doorging. “Dit wilde ik nou echt hebben!”

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen