Weigerde Beau eerste versie Lucky TV-filmpje over Bilal Wahib?

Het lijkt erop dat de redactie van Beau woensdag een eerste filmpje van Lucky TV over Bilal Wahib heeft geweigerd. Hierin werd gezongen over een ‘klein piepelientje’ en ‘kleine balletjes’.

Bilal Wahib © Lucky TV

Er is momenteel veel controverse over de Lucky TV die donderdagavond werd uitgezonden aan het eind van Beau. Hierin wordt de rel rondom Bilal Wahib, die een 12-jarige jongen zijn geslachtsdeel liet tonen op internet, op de hak genomen. RTL heeft besloten om het fragment van deze ‘Lucky’ offline te halen.

Eerste versie

Nu blijkt dat Sander van de Pavert nóg een Lucky heeft gemaakt over deze kwestie en al op woensdag. Die is ’s avonds niet uitgezonden bij Beau, maar wel plaatste Sander hem op het YouTube-kanaal van Lucky TV, waar bijna nooit iets op geplaatst wordt. Kennelijk is de Lucky geweigerd door Beau, maar wilde Sander hem toch delen.

In deze eerste Lucky wordt gezongen over het feit dat Bilal aan een 12-jarige jongen heeft gevraagd om zijn geslachtsdeel te laten zien. Dat geslachtsdeel, van een minderjarige jongen dus, wordt vervolgens bezongen: “Laat me je kleine piepelientje zien! Kleine piepelien! Oh, laat me je kleine piepelientje zien! Laat je kleine piepelientje zien.”

Kleine balletjes

Op een gegeven moment gaat het zelfs over ‘kleine balletjes’. “Pie-pie-pie-pie-pelientje. Laat het me zien!!! Laat je kleine piepelientje zien! Laat je kleine piepelien zien en je kleine balletjes zien, ik geef je 17 duizend euro. Pie-pie-pie-piepelientje.”

In de tweede versie van Lucky TV, die gisteren dus werd uitgezonden op RTL 4, werd níet meer gezongen over ‘kleine piepelientje’ en ‘kleine balletjes’, maar wordt Beau van Erven Dorens gevraagd om zijn ‘piepelientje’ te tonen. Ook gaat het in de tweede versie meer over Bilals voorgenomen bezoek aan Beau. Het filmpje heeft daardoor een minder ranzig karakter.

Offline

Na zo’n 250.000 views heeft Sander vanochtend ook besloten om die eerste versie offline te halen. Althans, hij staat op ‘verborgen’, dus is via een directe link nog wel op te vragen. Die eerste versie is ook gepubliceerd op Dumpert.

De tweede versie van het Lucky TV-filmpje is alleen nog terug te zien in de online geplaatste uitzending van Beau, helemaal aan het eind.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen