Ordinaire imago Glennis Grace klopt niet: ‘Ze wordt verkeerd begrepen’

Er blijkt helemaal niets te kloppen van het arrogante en ordinaire imago van Glennis Grace. Ze is van de week geïnterviewd door Ronald Molendijk en hij meldt nu dat ze verkeerd begrepen wordt.

Glennis Grace © YouTube

Glennis ‘ik blijf Nederland altijd trouw’ Grace wordt geprezen om haar zangkunsten, maar is nou niet bepaald de meest geliefde zangeres van het land. Veel mensen vinden haar arrogant en ordinair, maar dat blijkt helemaal niet te kloppen. Ronald Molendijk heeft haar namelijk geïnterviewd en ontkracht dit nu.

Misbegrepen

Ronald brak gisteren een lans voor Glennis aan de desk van Shownieuws. “Ik moet even iets anders zeggen. Ik heb Glen – ik mag Glen zeggen – recent gesproken voor de serie Valt Uit De Toon die ik maak. Dat komt binnenkort ook online. Ik heb altijd het idee dat zij op een of andere manier een soort van misbegrepen wordt. Snap je dat gevoel een beetje?”

Showkenner Albert Verlinde: “Met dingen die ze doet of zegt?”

Topfotograaf William Rutten: “Ze is gewoon te eerlijk. Dat zijn we in Nederland niet gewend. In Amerika zouden we dat fantastisch vinden en hier veroordelen we het.”

Down to earth

“Precies”, beaamt Ronald. “Ik heb bij haar altijd zoiets van: het wordt misschien wel eens tijd dat we ook eens gewoon luisteren naar hoe goed ze echt is en hoe down to earth. Ze krijgt soms zó veel shit over zich heen van al die racismekaarten die er worden getrokken en zij staat altijd in die frontlinie.”

Gelukkig is de oplossing nu in zicht: straks ziet heel Nederland wie Glennis echt is, verwacht Ronald. “Ik ben wel blij dat ze nu met een Nederlandstalig album komt. Dat ze gewoon nog duidelijk kan uitleggen van: ik ben gewoon Glennis, ik kom uit Amsterdam en deal the f*ck with it. Maar zij zingt zo makkelijk.”

‘Ze is zóóóó geweldig!’

William: “Zij is toch met recht de beste zangeres van Nederland? Zij kan alles zingen.”

Ronald: “Ze zingt zo makkelijk en het is zó down to earth.”

Tooske: “Het kan ook bijna niet wat ze kan, vind ik.”

Ronald: “Het is een heel fijne zangeres en bovenal een superfijn mens.”

Het was voor Glennis even een domper dat ze aan het begin van de maand niet in de prijzen viel bij de Kids’ Choice Awards van Nickelodeon, maar gelukkig heeft ze haar slijmdouche nu alsnog ontvangen.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen