Marco Borsato en Maan na pikante geruchten samen op televisie

Marco Borsato en Maan de Steenwinkel gaan elkaar volgende week, voor het eerst sinds de pikante geruchten over hun vermeende affaire, voor het eerst weer zien. Ze treden allebei op in de Voice-finale.

Marco Borsato en Maan © SBS

Het is zijn ontdekker Henny Huisman die het gerucht over de affaire met Maan naar buiten bracht. “Ja, hij was bij een modeshow met zijn dochter. Maan trad daar ook op en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld”, riep hij in de media. “Wat ik daarvan denk? Dom, en ze is ook nog heel jong.”

Marco ontkent

Marco ontkende afgelopen weekend bij Linda de Mol een affaire te hebben gehad met Maan. “Met name dat met Maan, dat vind ik stuitend. Ik ga niet het hele lijstje af, want dan zitten we hier morgenavond nog, maar het is niet waar. Er is ook niet een klein beetje iets van waar, er is he-le-maal niets van waar.”

Hij heeft zijn Voice-pupil niet het bed in getrokken, aldus Marco. “Ik heb haar met liefde gecoacht. Ik heb haar niet gezoend, we zijn niet uitgeweest, we hebben niet gedatet. Er is helemaal niets, maar werkelijk niets gebeurd. Menen kunnen soms met een stelligheid iets beweren en dat is heel frappant, maar het is gewoon niet zo.”

Vervelend voor Maan

Marco vindt het ook heel erg vervelend dat Maan steeds met die geruchten geconfronteerd wordt. “Het is verschrikkelijk.”

Waarom heeft hij er dan niet eerder duidelijkheid over gegeven? “Hoe harder ik het roep, en zeker als je al een kras hebt opgelopen, word je niet geloofd. Dat begrijp ik, alleen het is pertinent niet waar.”

Samen in The Voice

Voor het eerst sinds de geruchten gaan Marco en Maan elkaar weer zien. Ze zijn aankomende vrijdag namelijk beiden aanwezig in de grote finale van The Voice of Holland.

“Volgende week hebben we een studio vol gasten: Maan, Typhoon, Acda & De Munnink, John Ewbank én Marco Borsato”, kondigde Martijn Krabbé gisteren aan.

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen