Martien Meiland ontmoet Viktor Brand, slaat volledig dicht

Martien Meiland strooit in zo’n beetje elk interview met de naam van zijn droomman Viktor Brand, maar toen hij zijn SBS 6-collega onlangs daadwerkelijk ontmoette, sloeg hij volledig dicht.

Viktor Brand en Martien Meiland © Roy Beusker

Als de naam van Viktor valt, begint Martien spontaan te soppen. Hij noemt de stiefzoon van Frank Visser regelmatig zijn ideale man, maar toen Martien in december oog in oog stond met Viktor, sloeg hij vol-le-dig dicht. De twee waren toen namelijk samen te gast in de oudejaarsspecial van Ik Hou Van Holland.

Martien slaat dicht

Zelf vertelt Martien deze week in de talkshow Open Kaart dat het een leuke ontmoeting was. “Die heb ik toen ontmoet en die is zo leuk in de omgang. En praten joh, alsof ik die man al duizend jaar kende.”

In werkelijkheid veranderde hij oog in oog met Viktor in een verlegen jongetje, beweert Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws. “Met Oud en Nieuw was er zo’n Ik Hou Van Holland-special, daar zat jij ook in, samen met Viktor en Martien. En toen zag hij hem en toen durfde Martien niets meer te zeggen. Als hij de kans hééft! “

Verlegen

Kennelijk is Martien in werkelijkheid behoorlijk verlegen, aldus advocate Natacha Harlequin daarop. “Misschien is hij gewoon verlegen.”

Bart: “Ja, hartstikke.”

Patty Brard: “Maar het is natuurlijk ook zo: als je iemand leuk vindt, dan durf je natuurlijk helemaal niet daarop af te stappen.”

Britt en Wendy

Over bekende collega’s gesproken: welke tv-sterren vindt Martien nog meer leuk? “Ik vind Britt Dekker natuurlijk helemaal leuk – daar heb ik een heel goede klik mee.”

“Wendy is ook hartstikke leuk, Patricia Paay kende ik al van vroeger en als ik haar zie is het ook altijd heel gezellig. Ja, wie ik niet leuk vind? Gordon heb ik nog nooit ontmoet.”

Fajah Lourens

Dan komt de naam Fajah Lourens naar boven. “Ik vond haar gewoon niet toegankelijk. Het zal best een goed mens zijn hoor met een goed hart en volgens mij heeft ze ook een kind, maar zij is…”

“Nee, dat is nou iemand waarvan ik zou zeggen: daar ga ik geen wijntje mee doen. Zij waarschijnlijk ook niet met mij.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen