Jesse Klaver springt door Boulevard-hoepel: zingend op tv

RTL Boulevard is het zoveelste programma dat politici ‘op een andere manier wil leren kennen’ in vederlichte en inhoudsloze interviews. Gisteren sprong Jesse Klaver door de Boulevard-hoepel.

Jesse Klaver © RTL Boulevard

Jesse Klaver moest van verslaggever Lex Uiting een Brabants liedje zingen. “Jij uit Brabant, ik uit Limburg. We houden van carnaval. Meneer Klaver, u begint te zingen en ik maak het af: typische Brabantse liedjes”, merkte hij op.

Jesse zingt Guus

Vervolgens werd Jesse geacht om het liedje Brabant van Guus Meeuwis te zingen en dat deed hij gedwee. “Ik loop hier alleen in een te stille stad. Ik heb eigenlijk nooit last van heimwee gehad. Maar de mensen, ze slapen, de wereld gaat dicht en dan denk ik uit Brabant, want daar brandt nog licht.”

Marieke Elsinga was in de studio aangenaam verrast over Jesse’s zangkunsten. “Ik vind het nog helemaal niet zo gek.” Luuk Ikink vals: “Nou ja, hij zong het in elk geval.”

Zingen en dansen

Gemeen van Luuk, vond Marieke dat. “Ohhh!! Hahahaha!! Heb jij ooit wel eens gezongen op tv? We hebben hem echt voor het blok gezet!”

Luuk: “Ja, dat is waar. Maar goed, het doet er ook niet toe. We spreken in ieder geval de komende dagen heel veel lijsttrekkers en dan proberen we ze op een andere manier te leren kennen. Zingen, dansen, alles kan hoor!”

Dit was dus nog maar het begin. Lieve help.

Fragment

De zingende Jesse:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen