Jeroen van der Boom op hoge hakken in zijn talkshow op SBS 6

Jeroen van der Boom droeg gisterenavond in de seizoenspremière van zijn talkshow Hoge Bomen een uur lang hoge hakken. Het ging om een felrood paar met een hoogte van zo’n acht centimeter.

Jeroen van der Boom en Fred van Leer © SBS

Het nieuwe seizoen van Hoge Bomen werd voor het oog van 684.000 kijkers geopend met Fred van Leer als hoofdgast. Hij is door een behoorlijk heftige periode heen gegaan en toen Jeroen hem uitnodigde, was hij niet héél happig op tv-optredens. De stylist had daarom een wel héél bijzondere eis.

Jeroen op hakken

Jeroen tijdens de opening van zijn show: “De voorwaarde was: jij een avond op hakken, dan kom ik bij jou aan de piano. Ik ging de uitdaging aan. Hier is Fred van Leer, mensen!”

Fred: “Heerlak!!!! Je hebt hakken aan!!! Wat gezellig dit!”

Jeroen: “Wat is dit voor een hak?”

Fred vond de hakken wel wat laag: “Nou, het is een beetje acht à negen centimeter, maar… Ik vind het heel goed! Ik vind het heel leuk!”

Sokken

Vervolgens besloot Jeroen op te staan en wat stappen te zetten. Fred: “Nou, je doet het wel goed! Lekker met sokken erin, heerlijk!”

Jeroen: “Nou, ik zal niet zeggen dat ik er elke avond op loop, maar ik moet eerlijk zeggen: het zit niet echt ongemakkelijk.”

Zenuwachtig

Vervolgens begon Fred aan het emotionele verhaal over zijn uitgelekte filmpje. Jeroen: “Ik bel mijn gasten altijd even op en dan vraag ik aan de telefoon: ‘Heb je er zin in?’ Je eerste reactie was: ‘Ik ben old school zenuwachtig.'”

Fred: “Ja, ik maak tv gewoon, maar dit gaan om mij ineens. Ik ben echt niet heel erg bescheiden hoor, maar dit is wel een beetje een dingetje.”

Hoge Bomen

De aflevering van Hoge Bomen kunt u terugzien op KIJK.nl. Een fragment ziet u onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen