Jan Smit over toekomst bij The Voice: blijft hij of gaat hij?

Jan Smit heeft gisteren in de talkshow Hoge Bomen duidelijkheid gegeven over zijn toekomst bij The Voice of Holland. Vertrekt hij na één seizoen of blijft hij toch nog even plakken?

Jan Smit © SBS 6

Dit seizoen nam Jan Smit plaats in de Voice-stoel van Lil’ Kleine. Ondanks dat collega Anouk gaande het seizoen opeens tegen hem schreeuwde dat hij zijn bek moest houden, kijkt de Volendamse zanger met positieve gevoelens terug op zijn eerste jaar bij The Voice.

Blijft Jan bij The Voice?

Jan werd gisteren in de Jeroen van der Boom-show Hoge Bomen (terugkijken) gevraagd of hij blijft of vertrekt. En Jan heeft goed nieuws voor zijn fans: “Ja, ze hebben wel de agenda alweer opgevraagd, dus het lijkt me wel. Ik zou het zeker weer doen, ja.”

Eigenlijk is Jan ook best aardig ontvangen als Voice-coach. Toch blijven er altijd critici. “Jaap (Buijs, zijn oud-manager, red.) zei ooit tegen mij: er wonen 16 miljoen mensen in Nederland en de ene helft vind je fantastisch en de andere helft vind je helemaal k*t. Dat heb ik altijd in mijn achterhoofd gehouden.”

Vers bloed

Met dat in zijn achterhoofd kan Jan alles aan. “Het maakt niet uit wat je doet en hoe goed je je best doet… Op het moment dat je je voor een goed doel inzet, dan zijn er bijvoorbeeld weer mensen die denken dat je het doet omdat je er zelf beter van wordt. Je kunt het nooit goed doen en dat blijft zo.”

De andere Voice-coaches zijn Ali B, Anouk en Waylon. Als het aan Ronald Molendijk ligt, stapt een van de drie heren op. “Anouk is duidelijk, Jan is op zijn manier… Ik denk dat het wel fijn is als er een beetje vers bloed zou zijn. Zo’n Glennis Grace en Anouk samen… Wow yes, daar zou ik wel van opknappen”, tipte hij gisteren in Shownieuws.

Prima vent

Hoge Bomen met Jan Smit wist gisteren 788.000 kijkers te boeien, een prima score voor SBS 6. Ook Story-baas Guido den Aantrekker zat voor de buis. Hij keek met plezier naar Jan.

Guido: “Zie bij zappen Jan Smit voorbij komen. Je kunt van zijn muziek houden of niet, maar er zit werkelijk nul slechts in hem. Komt afspraken na, een woord een woord. Prima vent, goed mens.

Volendammers

Ene Marjolein merkt daarop op: “Volendammers altijd wel, eigenlijk.”

Guido: “Eens. Kijken kat uit de boom maar als het goed zit, kan het niet snel stuk. Zeer talentvol in muziek, stucen en schoonmaken.”

De aflevering van Hoge Bomen met Jan Smit kunt u terugzien op KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen