Imca Marina bikkelhard na Op1-optreden: ‘Paul de Leeuw ongeschikt’

Imca Marina kan na haar recente optreden in de talkshow Op1 maar één conclusie trekken: Paul de Leeuw is totaal ongeschikt als presentator van het programma. Dat zegt ze in tijdschrift Weekend.

Imca Marina en Paul de Leeuw © Op1

Imca Marina was vorige maand samen met René Mioch te gast bij het Op1-duo Astrid Joosten en Paul de Leeuw om te praten over een podcast en werd en passant beledigd door Arjen Lubach. Zelf haalt Imca nu hard uit naar Paul, want de Viva España-zangeres vindt dat hij het bijzonder slecht doet als presentator van een serieuze talkshow als Op1.

Totaal niet geschikt

Haar Op1-optreden is Imca heel erg slecht bevallen. “Het was aardig om bij Op1 te zijn, maar je komt gewoon niet aan het woord. Ik had zo te doen met René Mioch. Hij was middenin een zin toen Paul riep: ’Code oranje’. Het is een schat van een man, maar Paul is niet zo geschikt voor dit soort programma’s.”

Schoenmaker, hou je bij je leest, is Imca’s advies in de Weekend. “Hij is uitermate getalenteerd voor amusementsprogramma’s, maar dit ligt hem niet. Hij moet spelletjesprogramma’s doen en mensen in de maling nemen. Dát doet ’ie leuk. En als je Paul ziet met kinderen met het Downsyndroom is hij verschrikkelijk Iief.”

Imca wil niet meer bij Paul

Imca ergert zich ook aan de gejaagdheid van Op1. “Ik ben van mening dat de redactie te veel onderwerpen in deze uitzending had gepropt. Als je het laatste item bent, komen de presentatoren in tijdnood. Ik vond dan ook dat er twee gasten te veel aan tafel zaten, René en ik hadden er eigenlijk niet in gemoeten.”

Zou ze nog een keer bij Paul aanschuiven? “’Ik zou dan mijn voorwaarden stellen. Ik heb wel vol belangstelling zitten luisteren naar de andere gasten, de tijd vloog voorbij. Ik denk dat ze voor Paul een nieuw format moeten bedenken, maar dan met muziek die leeft onder het gewone volk, dat men lekker met hem mee kan zingen.”

Wel fan van Astrid

Tot slot: wat vindt ze van Pauls co-host Astrid Joosten? “Astrid is een schat, heel capabel en bescheiden. Een bekwaam interviewster.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen