Fajah Lourens prijst Thierry Baudet: ‘Alleen hij is er eerlijk over’

Fajah Lourens heeft er geen enkele moeite mee het verkiezingsfeestje van Thierry Baudet niet bepaald coronaproof was. Iederéén is de maatregelen beu, riep de Forum-stemmer gisteren in Shownieuws.

Fajah Lourens © SBS 6

Thierry Baudet was op de verkiezingsavond niet bereikbaar voor de media, omdat hij een besloten feestje had georganiseerd met zijn collega’s van Forum voor Democratie. Op uitgelekte beelden, zie onderstaand, is te zien dat niemand daarbij coronamaatregelen in acht nam. Iedereen hing half om elkaar heen.

Fajah gek op Thierry

Geen enkel probleem, reageerde Fajah Lourens gisterenavond in Shownieuws. “Ik denk dat iedereen de maatregelen loslaat en niet alleen Thierry, alleen ik denk dat Thierry de enige is die er eerlijk voor uitkomt. En ik denk dat we dat allemaal doen, want niemand heeft geen zin in deze maatregelen”, zegt ze.

Fajah is dus niet van plan om Thierry verbaal een corrigerende tik uit te delen. “Ik ga hem dus absoluut niet afvallen hierin. Ik vind het juist prachtig dat hij hier niet zo schijnheilig over doet en dat de rest van Nederland dat wél allemaal doet.”

Fikse uitspraak

De Shownieuws-sterren vinden het opvallend dat een BN’er zich zo uitspreekt. “Best een fikse uitspraak van haar”, constateerde presentatrice Airen Mylene.

Patty Brard vervolgens: “Ja, maar zij is groot aanhanger van Thierry. Ze heeft ook dat interview met hem gedaan en steekt het ook niet onder stoelen of banken. Ik denk dat hij er ontzettend goed op ingespeeld heeft. Waar iedereen ingespeeld heeft op de economie ná de crisis, heeft hij ontzettend goed ingespeeld op het feit dat we het allemaal zat zijn.”

Jinek-grapje

De regels zat zijn betekent echter niet dat je ze met voeten moet treden, vindt Patty. “Dat we het allemaal zat wil nog niet zeggen dat we het heft in eigen handen moeten nemen natuurlijk, maar hij vindt van wel. Hij heeft er echt maling aan.”

Bart Ettekoven verzuchtte: “Dat hele grapje bij Eva Jinek heeft hem gewoon twee zetels opgeleverd.”

De beelden

De Shownieuws van gisteren kunt u terugzien op KIJK.nl. De beelden van het Forum-feestje ziet u onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen