Connie Witteman boos op vereniging tegen kwakzalvers: ‘Ongelooflijk’

Connie Witteman is boos op de Vereniging tegen de Kwakzalverij. De granfluencer heeft haar zieke hond onderworpen aan ozontherapie en de vereniging is erg kritisch over deze behandelwijze.

Connie Witteman © RTL

De hond van Connie is ziek en dat komt volgens de societyster door een anti-vlooienmiddel. Ze heeft haar hond nu onderworpen aan ozontherapie en daar heeft ze een vraag over gekregen van een Story-journalist. “Ik sprak met een dierenarts van de Vereniging tegen de Kwakzalverij. Hij stelt dat ozontherapie volslagen onzin is”, legde hij haar voor.

Niet te geloven

Het moet niet gekker worden, vindt Connie. “Het is toch eigenlijk niet te geloven dat ze nu die ozontherapie willen gaan bestrijden? We hebben toch echt met z’n allen kunnen zien wat dit heeft gedaan! Onverteerbaar toch? Ze willen gewoon ons lekker dom houden en… vooral niet verder kijken.”

Connie wendde zich aanvankelijk tot de reguliere geneeskunde. “Na twee zeer lange intensieve onderzoeken inclusief MRI-scans, foto’s en bloedonderzoeken konden reguliere dierenartsen niets vinden dus konden niets meer voor Rocco betekenen! Een uur erna ben ik met spoed op aanraden van Patty Brard naar een holistische dierenarts gegaan.”

Patty steunt Connie

Bij die ‘holistische’ dierenarts kreeg hond Rocco de ozontherapie toegediend. “Eén dag erna zag ik Rocco al een beetje opknappen, daarna heeft Rocco iedere dag ozontherapie toegediend gekregen en vrijdag zelfs dertien spuiten ozon, wat de aankomende week nog iedere dag zal doorgaan!”

Patty steunt Connie. “Ik neem zelf maandelijks een infuus met supplementen en ozon en vaar daar wel bij! Iedereen mag er van denken wat hij of zij wil, ik voel me top!”

Insta-post

De boze Instagram-post van Connie:

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen