Akwasi stopt vanwege Omroep Zwart met muzikale carrière: ‘Mooi!’

Akwasi stopt vanwege zijn nieuwe publieke omroep Zwart met zijn muzikale rapcarrière. Hij ziet het winnen van de Edison-prijs als een mooi sluitstuk. Dat vertelde hij gisteren in Shownieuws.

Akwasi © Shownieuws

Het is voorlopig over en uit met het performen, liet Akwasi weten in de showrubriek op SBS 6. “Ik denk niet dat ik de komende tijd nog ga optreden of überhaupt de studio inga, want ik stop met muziekmaken. Ik ga me echt richten op Omroep Zwart en met dit mijlpaaltje sluit ik eigenlijk wel mijn muzikale hoofdstuk af. Het is genoeg.”

‘Mooi!’

Het besluit van Akwasi om te stoppen met muziek werd opvallend enthousiast ontvangen in de studio van Shownieuws. “Mooi”, merkte Ronald Molendijk resoluut op, waarna zijn collega’s Airen Mylene, Patty Brard en Bart Ettekoven begonnen te lachen.

Natacha Harlequin vond het minder leuk: “Nou ja, hoezo?”

Ronald: “Nou ja, dat is toch geen nieuws? Je stopt gewoon met muziekmaken. Dat is een gegeven, dat is prima.”

Patty kritisch

Natacha: “Daar geloof ik niets van, dat zit gewoon in zijn hart.”

Patty: “Als het dan in zijn hart zit, heb ik alsnog een dingetje: als je dan stopt, waarom moet je dan aankondigen dat je stopt? Dan hou je toch gewoon op en zeg je: yo, hartstikke goed het beeldje en punt?”

Natacha: “Ik kan niet voor hem spreken, maar ik denk dat het duidelijkheid schept en dat hij aangeeft dat hij zich nu gaat focussen op Omroep Zwart. Dat lijkt me ook wel van belang.”

Patty: “Nee, daar hebben we ook helemaal niets over te zeggen.”

Ronald: “Dus wat ik zei klopt als een bus: mooi!”

Bart: “Jij bent een groot fan, begrijp ik, Natacha.”

Terugkijken

U kunt de uitzending van Shownieuws hier terugkijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen