André Hazes jr. geeft in Op1 zijn mening over relrapper Lil’ Kleine

André Hazes jr. zat donderdagavond in de talkshow Op1 om te praten over het Fieldlab-concert dat hij zondag gaat geven, maar hij werd ook gevraagd naar zijn mening over relrapper Lil’ Kleine.

André Hazes jr. © Op1

De volkszanger gaat muziek maken met de rapper en dat wekte de nieuwsgierigheid van presentatrice Welmoed Sijtsma. “Even nog iets anders, want gisteren maakte je bekend dat je ook nieuwe muziek gaat maken. Met Lil’ Kleine en Kris Kross is de bedoeling. Je noemde hem je verloren broer. Wat is dat nou tussen jou en Lil’ Kleine?”

Topgozer

André vindt Lil’ Kleine een topgozer. “Kijk, mensen hebben altijd een mening over Lil’ Kleine, maar ik vind hem wel een hele lieve bijzondere gozer. Het ding wat hij doet, doet hij goed.”

Hij weet dat de rapper veel haters heeft, maar zelf hoort André daar niet bij. “Je houdt ervan of je haat hem en ik ben een van die gasten die gewoon heel veel van hem houdt, want het is een ongelooflijk talentvolle jongen met het hart op de juiste plaats. Hij is alleen gewoon knettergek.”

Iets heel tofs

Welmoed: “Maar wel leuke muziek dus?”

André: “Ja, ik denk echt dat we iets heel tofs hebben gemaakt.”

De volkszanger maakte de muzikale samenwerking met Lil’ Kleine bekend op Instagram. “Ik wil al jaren iets opnemen met Lil’ Kleine omdat ik hem als een verloren broer zie…”, zei hij. “Ik ben trots om met deze kleine mafkees/held te werken. Want over 100 jaar weet heel Nederland nog steeds wie deze man was!🔥”

Instagram

De twee heren op Instagram:

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen