YouTube-ster Kalvijn krijgt show op NPO 3: ‘Grootste uitdaging ooit’

De bekende YouTube-ster Kalvijn komt met een eigen programma op NPO 3, getiteld De Kalvijn Show. Het programma, dat vanaf maart op prime time komt, is zijn ‘grootste uitdaging ooit’.

Kalvijn © BNNVARA

Het programma heet De Kalvijn Show. De bedoeling is dat hij elke week met bekende gasten door de actualiteit dendert. “Met zijn scherpte en humor zorgt Kalvijn voor opgewekte gesprekken en verrassende rubrieken in tijden van crisis. Dé positieve tegenhanger van de serieuzere talkshows. Daar hebben we er in Nederland immers wel genoeg van.”

Grootste uitdaging

Kalvijn heeft er veel zin in. “Het maken van een show als deze voelt als mijn grootste uitdaging tot nu toe. Op YouTube en social media onthoud ik altijd: ‘hoe groot een project ook aanvoelt, ik moet plezier blijven maken. Contentcreatie blijft tenslotte mijn grootste hobby, op welk platform dan ook!”

Hij vervolgt: “Ik zie deze show niet alleen als een tv-programma, maar als een project dat op meerdere platformen gaat leven. Ik heb heel veel zin om het te gaan maken.”

The making of

In De Kalvijn Show zorgt Kalvijn ervoor dat de kijker in een dik halfuur op geheel eigen wijze op de hoogte wordt gebracht van wat er gebeurt in de wereld. “En, niet te vergeten: veel en goed gelachen heeft. In aanloop naar de eerste uitzending op NPO 3 maakt Kalvijn op zijn kanaal een vierdelige serie over the making of De Kalvijn Show.”

De Kalvijn Show is vanaf 1 maart iedere maandag om 21.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Promo

Kalvijns promo:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen