‘Yolanthe Cabau, stop eens met zeiken over je scheiding’

Het continue gehuil van Yolanthe Cabau over de zware tijd die ze heeft gehad na haar scheiding van Wesley Sneijder begint Guido den Aantrekker een beetje de keel uit te hangen.

Yolanthe Cabau © Shownieuws

Yolanthe is op zich best een sympathieke vrouw – zeker als je haar vergelijkt met die andere beroemde ex-voetbalvrouw Sylvie Meis – maar door haar buitengewone luxeleven lijkt ze de zaken totaal niet meer in perspectief te kunnen plaatsen. Ze loopt nu al jaren in de media te mijmeren over haar scheiding van Wesley Sneijder.

Wow

Met een mooie foto van haar wulpse derrière (zie onderstaand) heeft Yolanthe gisteren haar nieuwe lifestyleplatform aangekondigd: iets over sporten en gezond eten. Ze vertelde daar ’s avonds vanuit Los Angeles over aan Shownieuws. Wat de aanleiding was om dat platform te beginnen? Wéér die scheiding van Wesley Sneijder.

Yolanthe: “Op een gegeven moment ging het echt even helemaal niet zo lekker met mij en toen dacht ik: wow, ik heb het gevoel alsof de grond onder mijn voeten vandaan is gezakt en wie ben ik dan? Waar sta ik dan? Ik voelde me zo leeg en alleen en eenzaam. Toen dacht ik: ik moet echt weer mijn eigen kracht terugvinden.”

Leven in elkaar gestort

Het is allemaal heel zwaar voor Yolanthe. “Ik was zo lang met één persoon geweest: dat wordt dan je beste vriend. Je bent met die persoon, je deelt alles en in één keer sta je er dan alleen voor.”

En zo ging het maar door in Shownieuws: “Het is wel een bewuste keuze geweest om niet te veel in Nederland te zijn, omdat het best wel pittig was voor mij om überhaupt mijn huis te verlaten met alle meningen en met iedereen en alles. Het was gewoon heel erg lastig. Ik werd er gewoon onzeker van. Van: wat is er allemaal gebeurd? Hoezo is mijn leven in elkaar gestort? Ik had het zelf gewoon even niet meer onder controle en dat is gewoon een heel vervelend, verdrietig gevoel.”

‘Ik heb hier genoeg van!’

Story-baas Guido den Aantrekker wordt echt een beetje moe van dit gezanik. “Ik vind Yolanthe echt een schat, maar ik begin er nu wel een beetje genoeg van te krijgen. Ik vind het een beetje verwend Beverly Hills-gedrag. Ik bedoel: moet je kijken hoe ze eruitziet en wat een ontzettende leuke vrouw het is, wat een heerlijk leven ze heeft.”

“Ga nou gewoon eens lekker door en begin ook weer niet steeds over hoe moeilijk je het allemaal hebt gehad. Ik ken echt mensen die het véél moeilijker hebben gehad en die hoor je niet.”

Terugkijken

Het interview met Yolanthe kunt u terugzien op KIJK.nl, onderstaand de wulpse foto van Yolanthe:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen