Wilfred Genee baalt van uitglijder Thierry Baudet: ‘Hij was best oké’

Wilfred Genee vindt het jammer dat Thierry Baudet zo is uitgegleden met zijn racistische appjes. Hij vond hem met Forum voor Democratie namelijk een ‘best oké geluid’ verkondigen.

Wilfred Genee © Veronica Inside

Het had volgens Wilfred Genee nog heel wat kunnen worden met Thierry Baudet als hij niet steeds in het nieuws was gekomen met racismeschandalen. De Talpa-ster vindt het bijvoorbeeld erg goed dat de Forum voor Democratie-leider het zogeheten ‘partijkartel’ aan de kaak stelt, zegt hij op Radio Veronica.

Partijkartel

Dat protest tegen het partijkartel klonk Wilfred als muziek in de oren. “Lang niet alles wat hij bedacht heeft was slecht, hè? Dat hele partijkartel waar hij het over had, met dat ons-kent-ons en dat old boys network in Den Haag, is natuurlijk echt verschrikkelijk”, aldus de presentator.

Het is dus jammer dat Thierry zo is ‘doorgeschoten’, zegt Wilfred. “Want die nieuwe wind die hij liet waaien, was op zich nog best oké. Om even dat hele establishment eens een beetje omver te duwen. Hij ging heel hard; op een gegeven moment had hij heel veel zetels.”

‘Wopke is vreselijk’

Wilfred is een beetje klaar met al die eenheidsworstpolitici. Als voorbeeld noemt hij CDA-voorman Wopke Hoekstra. “Ik zat naar Wopke Hoekstra bij M te kijken en hij trapte werkelijk alle open deuren in die hij in kon trappen.”

Vreselijk, vindt hij. “Alles wat ingestudeerd, net als die keer dat hij bij ons op de radio kwam: het was allemaal voorgekookt, allemaal bedacht.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen