Visagisten met mondkapjes in beeld bij The Voice of Holland: foutje?

De mensen achter The Voice of Holland behoren tot de beste tv-makers van het land: elke week ziet de show er weer gelikt uit. Maar hoe zit het met die visagisten die gisteren in beeld kwamen?

The Voice of Holland © The Voice of Holland

Normaal gesproken krijg je als kijker van The Voice of Holland helemaal niets mee van wat zich achter de schermen afspeelt bij het programma. Gisteren was dat een kort moment net even anders: toen Jan Smit het te kwaad kreeg, snelden twee visagisten met mondkapjes hem te hulp.

Zweetaanval

Het gebeurde toen collega Ali B kandidate Shanelle naar huis stuurde. Hoewel het niet zijn kandidaat was, vond de nieuwbakken coach Jan Smit het toch lastig om te zien. “Ik krijg nu al een zweetaanval.”

Waylon daarop: “Nee, het is nooit leuk, alleen dat is het risico als je meedoet.”

Jan: “Nee, dat klopt, maar dan staat die vader daar en dat zusje daar. Ik kreeg gewoon een brok in mijn keel.”

Visagisten

Op dat moment komen de visagisten aangesneld. Heel merkwaardig, vindt De Telegraaf het. “De visagisten kwamen al in beeld om hun werk te doen. Wij dachten even dat dit fragment op de snijtafel achter had moeten blijven: mensen van de visagie in beeld?”

Niets is echter minder waar, ontdekte de krant. “Dat bleek na navraag bij RTL niet het geval. Fair enough, het was mooi om te zien dat een coach zulke emoties heeft bij exits.”

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen