Tooske Ragas reageert: ‘Of iemand mij met foto’s chanteert?’

De kersverse Shownieuws-ster Tooske Ragas kon gisteren rekenen op een persiflage in De TV Kantine. Ze werd neergezet als presentatrice die terug is bij af en daar kan ze prima mee leven.

Tooske Ragas © RTL

Tooske Ragas was jarenlang presentatrice van groot amusement, maar nu presenteert ze Shownieuws. Een spraakmakende showrubriek, maar ook een programma dat doorgaans niet de kijkcijfer top 25 haalt. Die carrièreval werd gisteren aangestipt in de Carlo Boszhard-comedy De TV Kantine.

Onderaan beginnen

De imitatie van Robert ten Brink legde Tooske in zijn BankGiro Miljonairs de volgende vraag voor: ‘Je bent weer begonnen bij SBS Shownieuws. Waarom doe je dat?’ De vier mogelijke antwoorden waren:

  • A) Omdat je geen zin hebt om je kinderen thuisonderwijs te geven.
  • B) Omdat je daar in ieder geval niet op het laatste moment kan worden weggestemd door het publiek.
  • C) Omdat iemand foto’s van je had en je daarmee chanteerde.
  • D) Omdat je weer helemaal onderaan moet beginnen.

Tooske niet boos

Tooske reageerde gisterenavond in Shownieuws sportief op haar persiflage. “Je moet het waard zijn om gepersifleerd te worden en actueel genoeg zijn om gepersifleerd te worden.”

Maar: wordt ze nou gechanteerd met foto’s? “Ik zou sowieso zeggen: antwoord A was goed, antwoord B was goed en antwoord D ook, maar die C… Daar hou ik me nog even over op de vlakte… Maar verder vind ik het superleuk.”

Fragment

De reactie van Tooske:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen