Tooske Ragas: ‘Of SBS 6 meer plannen heeft met mij?’

Tooske Ragas doet het leuk als de nieuwe presentatrice van Shownieuws op SBS 6. Toch maakte ze vroeger voor dezelfde zender ook groot amusement. Liggen er meer plannen in het vooruitzicht?

Tooske Ragas © Shownieuws

Na haar jaren bij de AVRO, waar ze onder meer het Gouden Televizier-Ring Gala presenteerde, maakte Tooske in 2007 de overstap naar SBS 6. Ze presenteerde de ene na de andere grote show: van Het Beste Idee van Nederland tot De Nieuwe Uri Geller en van Wie Ben Ik? tot Popstars. In 2014 vertrok ze bij de zender; ze vond het te volks worden.

Shownieuws-ster

Begin dit jaar is Tooske begonnen als de nieuwe presentatrice van Shownieuws en daarmee is ze weer terug bij SBS 6. “Ik heb er nooit over nagedacht. Maar één telefoontje van SBS 6 was genoeg om er eens over te praten. We bleken een goede match. Ik was ook blij dat ik weer aan het werk mocht”, zegt ze in Televizier.

Ze vindt het leuk om weer wat om handen te hebben. “Vorig jaar ging zo veel niet door: ik zou een theatervoorstelling maken en 5 uur live presenteren met Daphne Bunskoek. Nu voel ik mijn hersenen weer kraken op plekken waar ze dat al lang niet meer gedaan hebben.”

Meer op SBS 6?

De grote vraag is: krijgt Tooske ook weer groot amusement op SBS 6 of blijft het voortaan bij Shownieuws? “Dat weet ik nog niet. Ik ben daar ook niet mee bezig. Ik had al een gelukkig leven, ook zonder Shownieuws, en hoef mezelf niet meer te bewijzen.”

“Sowieso is het fijn om nu eerst te wennen aan drie of vier keer per week presenteren. Ik wil dit graag goed doen: meer leren, meedenken en de rest van het jaar aan het programma bouwen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen