Tooske Ragas laat zien hoe ze er vóór de Shownieuws-visagie uitziet

Tv-sterren zitten onder de felle studiolampen altijd strak in de make-up. Ook Tooske Ragas ziet er steevast beeldig uit in Shownieuws. Maar hoe zit dat als ze de studio in komt lopen?

Tooske Ragas © Shownieuws

Tooske Ragas ziet er ook vóór de visagie al goed uit, al neigt het dan wel meer naar de willekeurige buurvrouw om de hoek dan naar een tv-ster. Goed om te laten zien en dat doet Tooske dan ook. Ze laat op haar socials een before- en after-foto zien om haar kijkers op het hart te drukken dat schoonheid op televisie behoorlijk vertekend is.

Visagieproces

Zelf is Tooske ook altijd verbaasd hoe ze er na de visagie uitziet en daarom besloot ze gisteren eens te kijken hoe het nou precies werkt. Het hele proces is gefilmd door haar visagiste Mettina Jager en terug te zien in haar Insta-stories.

De presentatrice: “Na een tv-leven vooral kletsend bij haar in de stoel te hebben gezeten zat ik vandaag vooral op te letten. Wat doet ze nou precies?? Waar smeert ze wat en hoe dan? Mettina Jager blijft voor mij de allerbeste visagist van Nederland en ze deelt haar talenten graag met jou. So watch and learn!”

Altijd positief

Mettina vertelt dat ze het altijd erg leuk vindt om Tooske op te maken. “Ik ken haar al zo lang… Als knappe jonge VJ bij TMF, via Idols naar Popstars, en daarna volgde zeven jaar lang alle grote shows bij SBS 6. Ondertussen baarde ze even drie kinderen, die in de ochtend terwijl ik haar opmaakte aan haar borst lagen. Altijd positief gestemd.”

“Nu, na wat rustigere jaren, is ze weer terug bij SBS.. Bij shownieuws! Zij kan echt alles qua tv.. grote shows doet ze fluitend.. Superblij dat deze vrouw weer terug is op tv!”

Before and after

De before- en after-foto van Tooske:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen