Tinkebell met heftig verhaal bij Humberto: ‘Mijn vader is slecht’

Kunstenares Tinkebell was zondagavond in de talkshow van Humberto Tan enorm openhartig over haar jeugd. Ze is door haar vader fysiek en verbaal mishandeld, vertelde ze in het programma op RTL 4.

Tinkerbell © RTL

De heftige thuissituatie van Tinkebell heeft een enorme impact gehad op haar jeugd. Ze vindt het belangrijk om daarover te vertellen, omdat gezinnen tijdens de coronacrisis enorm op elkaars lip zitten. “Een persoonlijke vraag, heb je nog een relatie met je vader?”, vroeg Humberto Tan op een gegeven moment aan haar.

Intrinsiek slecht

Tinkebell gaf daarop aan haar vader niet meer te zien. “Nee, ik heb hem al jaren niet meer gezien. Dat is echt een opluchting. Ik heb ook echt bedacht: als die man ooit doodgaat, hoef ik hem niets meer te zeggen. Er zijn een paar mensen op de wereld die intrinsiek slecht zijn. Gelukkig zijn het er niet zo veel, maar mijn vader is er één van.”

Ze doet er alles aan om haar vader niet meer te zien of per ongeluk tegen te komen. “Het goede nieuws is: ik weet waar hij woont en daar ga ik met een heel grote boog omheen.”

Sorry

Humberto: “Heeft hij ooit een poging gedaan om sorry te zeggen of een gesprek aan te gaan?”

Tinkebell: “Nee, het is meer andersom. Dat ik dat tot na mijn dertigste heb geprobeerd. Ik was denk ik een jaar of 17 of 18 dat ik een keer met hem alleen was en het gesprek aan probeerde te gaan. Ik zei: ‘Als ik naar school ga, kent iedereen mij als iemand die altijd vrolijk is en moet lachen, maar als ik hier ben heb ik het gevoel dat ik dat niet mag bij jou.’ Hij zei: ‘Dat klopt, het is mijn huis, hier pas je je maar aan.’ Het zit er gewoon niet in.”

Zaad

Humberto: “Wanneer heb je voor het laatst papa gezegd?”

Tinkebell: “De laatste keer dat ik hem heb gesproken is negen jaar geleden en toen was hij kwaad omdat ik hem niet had gebeld op zijn verjaardag. Hij had er recht op, want hij was mijn vader, zei hij. Ik zei: ‘Nee, je bent een man die ergens zaad heeft achtergelaten. That’s it.’ Ik heb echt niets meer met die man.”

Fragment

Het fragment met Tinkebell kunt u onderstaand bekijken:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen