Tim Knol kijkt niet naar Op1: ‘Niet goed voor mijn gezondheid’

Zanger Tim Knol kijkt niet graag naar actuele talkshows zoals Op1. Het aanschouwen van sommige gasten is gewoon niet goed voor zijn gezondheid. Dat vertelt hij in gesprek met de VARAgids.

Tim Knol © Omroep MAX

Tim Knol laat programma’s als M, Op1 en Jinek dan ook graag opzij liggen. “Ik kijk bijna geen traditionele tv meer. Te veel ergernis. De talkshows kijk ik al helemaal niet. Ja, af en toe zie ik iets terug, maar live kijken doe ik niet meer. Het zijn vaak dezelfde onderwerpen en nog belangrijker: ik raak er down van.”

Thierry Baudet

Het zijn bovendien programma’s die van nature gevuld zijn met negativiteit en daar gaat Tim niet lekker op. “Al dat coronanieuws is mij zo vlak voor het slapen te heftig. Dan word ik onrustig en slaap minder goed.”

Kan hij een voorbeeld noemen? “Laatst zag ik Thierry Baudet bij Op1, ik kan daar toch moeilijk naar kijken. Dat is voor mijn gezondheid gewoonweg niet goed. Ik haal het de volgende ochtend wel in. Dan kan ik doorspoelen naar onderwerpen die ik leuk vind. En met een beetje mazzel komt er zelfs weleens een bandje voorbij.”

Tijd voor MAX

Er is één talkshow waar hij wél graag naar kijkt, namelijk de vijfuurshow met de nationale oom en tante Sybrand Niessen en Martine van Os. “Ik kijk liever aan het eind van de middag naar Tijd voor Max.”

Wat gaat er nog meer in bij Tim? “Kopen Zonder Kijken met Martijn Krabbé is zo cult, zo heerlijk luchtig, ik kan daar enorm om lachen.”

Tim treedt op

Een tv-optreden van Tim bij Tijd voor MAX:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen