Talpa-collega’s begrijpen Gordon niet: ‘Waarom die driftbuien?’

De felle reactie van Gordon op de kritiek op zijn hondje Toto, wordt ook door een aantal Talpa-collega’s niet begrepen. Er is gisteren verbaasd op gereageerd in Shownieuws en Veronica Inside.

Wilfred Genee © Veronica

Gordon, die zichzelf tegenwoordig Gordashian noemt (‘Ik ben twaalf afleveringen van de Kardashians in één persoon’), is behoorlijk overstuur over de kritiek die hij heeft gekregen op zijn hondje Toto. Dermate overstuur, dat hij juridische stappen heeft aangekondigd tegen zijn critici én de media die over de kritiek berichten.

Veronica Inside

Wilfred Genee wordt er een beetje moe van. “Het is trouwens wel lekker dat in dit programma de naam Gordon nog niet is gevallen. Dat is goed ook, denk ik. Op dit moment is Gordon een klein beetje op oorlogspad, hè? Iedereen die boos op hem is of rare dingen over hem zegt: rechtszaak”, merkte hij gisteren op in Veronica Inside.

Johan Derksen: “Ik zie wat koppen, maar het interesseert me niet zoveel dat ik die onzin allemaal ga lezen. Hij is boos over iets van Gerard Joling, hè?”

René van der Gijp: “Ze moeten dat ook bijleggen, joh. Wat moet je er nou mee de hele dag?”

Driftbuien

Wilfred vindt dat Gordon aan zijn incasseringsvermogen moet werken. “Gerard Joling heeft gesuggereerd dat Gordon misschien weer wat zou drinken of een klein snuifje zou nemen. Daar was Gordon dusdanig boos over. Nu heeft hij er een advocaat op gezet, omdat hij elke vorm van smaad niet meer wil. Hij wil nu iedereen aanpakken die een beetje kritisch over hem is.”

Ongelooflijk, vindt Johan Derksen het. “Gerard Joling heeft humor, maar die andere snijboon heeft wat vreemde trekjes.”

Wilfred: “Hij wordt zo boos.”

Johan: “Ja, hij kan wel van die driftbuien krijgen, maar dat is helemaal niet nodig.

Wilfred: “Nee, dat is toch helemaal niet nodig?”

Evert Santegoeds

Evert Santegoeds was er bij Shownieuws vooral verbaasd over dat Gordon niet alleen zijn critici, maar ook de media die over de Toto-rel berichten wil gaan aanpakken.

De hoofdredacteur van Privé: “Het is mij nou niet meer helemaal duidelijk wat hij wil, dus niet Gerard aanpakken, maar wel ‘de media’, maar wat die dan doen anders dan melden dan wat hij zegt of Gerard zegt, is me eigenlijk verre van duidelijk.”

Zelf wil Evert zich in elk geval niet bemoeien met de ruzie tussen Gordon en Gerard. “Ze hebben al zo vaak ruzie gehad dat alles wat ik erover zeg… Dadelijk zijn zij weer de grootste vrienden en dan heb ik het weer gedaan, dus daar brand ik mooi mijn vingertjes niet aan.”

Dat Gordon weer iets roept over dronkemansfilmpjes van Gerard, vindt Evert onhandig. “Met dit laatste geeft hij natuurlijk zelf weer wat olie op het vuur. We zijn dus nog niet af van deze rel, maar nogmaals: ik brand mijn handen er niet aan. We zien wel waar het schip strandt.”

Rick Romijn

Radio Veronica-ster Rick Romijn begrijpt niet dat Gerard nog op Gordon ingaat. “Ik snap niet dat Gerard daar nog op reageert, als hij daar nog naar wordt gevraagd door Shownieuws of RTL Boulevard. Dan zeg je: ‘Joh, daar zeg ik niets over.’ Want dit blijft gewoon. Dan zegt Pietje weer dit, Geertje weer dat en Goor weer dat. Hou er over op, het zijn twee volwassen kerels man.”

Wilfred Genee: “Maar om nou weer met een advocaat te komen…”

Rick, die door Gordon ooit een ‘heel naar en negatief persoon’ werd genoemd, tot slot: “Ik ben voor geen van beiden. Ik vind ze allebei een beetje vervelend worden.”

RTL Boulevard

Bij RTL Boulevard werd Gordon gisteren vooral uitgelachen om een uitspraak in zijn nieuwe podcast. Daarin zegt hij: “Als ik naar Kaapstad ga, daar ben ik eigenlijk een compleet gelukkig mens, omdat ik daar gewoon echt op straat kan lopen zonder dat iemand me aankijkt en naar de supermarkt kan gaan en bij wijze van spreken aan mijn l*l kan zitten in het openbaar. Ik ben hier echt gelimiteerd, ja. Dat vind ik echt.”

Luuk Ikink lachend: “Ik denk dat het daar ook niet echt kan, vermoed ik zo. Aan je l*l zitten in het openbaar.”

Peter R. de Vries: “Ja, dat kan ook in Zuid-Afrika niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen