Talpa brengt positiviteit in coronatijd: ‘Snakken naar normale leven’

Een vrolijk initiatief van Talpa: de makers van het tv- en radiobedrijf hebben het initiatief genomen om richting het einde van de coronacrisis allerlei lichtpuntjes te bundelen op een nieuwe website.

Dyantha Brooks © Shownieuws

Van het weer bijwonen van live concerten en events, het genieten van topsporters in voorbereiding op de Olympische Spelen, de ‘ouderwetse’ sfeer van een voetbalstadion vol supporters, gezellige etentjes met vrienden tot en met kleinkinderen die hun grootouders weer kunnen knuffelen. We kijken er allemaal naar uit en bij Talpa dus ook.

Lichtpuntjes

Op de nieuwe website De Dag Dat Het Weer Mag werken de redacties en de makers van onder andere Radio 538, Radio 10, Hart van Nederland, Shownieuws en LINDA. samen in het brengen van kleine lichtpuntjes voor ons allemaal.

Talpa probeert het allemaal van de positieve kant te bekijken. “Ook al voelt het op dit moment misschien nog niet zo: dankzij de komst van de vaccins begint het einde van de beperkingen in zicht te komen.”

Patty vindt het top

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt in Shownieuws en daar reageerde Patty Brard enthousiast. “Het is een initiatief van alle makers van Talpa: Radio 538, Radio 10, Radio Veronica, Hart van Nederland, S1 en LINDA. Die brengen al deze positieve verhalen bij elkaar op een website die getiteld is: Dedag.nl.”

“Het is een nieuw platform waarop we allemaal onze verhalen kwijt kunnen over wat we het liefst willen als de dag daar weer is. Nou ja, ik omarm het echt met alle liefde, want ik kan ook echt niet meer horen van: ‘Dit mag niet’ en ‘Dat mag niet’. Daarom is het ook wel eens leuk om eens uit te luchten wat er weer kan.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen