Sven Kockelmann geeft mening over Op1-collega Talitha Muusse

Er wordt een sfeer gecreëerd alsof Sven Kockelmann flink wat medelijden verdient nu hij éindelijk Op1 mag presenteren maar wel naast iemand zonder ervaring is gezet. Wat vindt hij zélf van Talitha Muusse?

Sven Kockelmann en Talitha Muusse © NPO

Sven Kockelmann blijkt zelf helemaal niet zo’n moeite te hebben met zijn kersverse co-host. Hij voelt een goede klik met Talitha Muusse. “Ik wist wie zij was, maar we kenden elkaar nog niet persoonlijk. Al tijdens onze kennismaking merkte ik dat we een klik hebben”, aldus de presentator, door sommigen gezien als de beste interviewer van Nederland.

Jong, brutaal en geestig

Het is heel erg prettig werken met Talitha, vindt Sven. “Talitha is jong, intelligent, brutaal en geestig. Allemaal eigenschappen die ik leuk vind en waarmee ik uit de voeten kan. Onze samenwerking verloopt heel natuurlijk”, vertelt de presentator in de gezaghebbende NCRV-gids.

Sterker nog: Sven hoopt dat ze na de verkiezingen gewoon door mogen met z’n tweeën. “Dat hoop ik natuurlijk wel, maar dat is uiteindelijk aan de boven mij gestelden van KRO-NCRV, de NPO en de leiding van Op1. Eerst gaan we laten zien dat we op onze plek zitten en proberen we deze serie tot de verkiezingen tot een succes te maken”

Talkshowgast

Het afgelopen jaar zat Sven veelvuldig als gast aan de talkshowtafels en dan met name aan die van Jinek. “Het is een andere rol dan wanneer ik zelf de interviewer ben, maar ik probeer hem zo feitelijk mogelijk in te vullen. Ik zit daar niet voor mijn eigen mening, die doet er niet toe.”

“Ik probeer te vertellen wat er gebeurt en of alles wat je ziet ook is wat het lijkt. Ik wil het nieuws duiden. Als er een hoofdrolspeler uit het nieuws aan tafel zit, heb ik ook nog weleens de gelegenheid om een vraag te stellen. Dat vind ik uiteindelijk toch wel het allerleukste.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen