Roos Schlikker versterkt presentatieteam De 5 Uur Show: ‘Heel blij’

Roos Schlikker maakt vanaf woensdag onderdeel uit van het vaste presentatieteam van De 5 Uur Show. Ze gaat afwisselen met de vertrouwde gezichten Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo.

Roos Schlikker © 5 Uur Show

Voor De 5 Uur Show is Roos Schlikker geen onbekende. Ze schoof al regelmatig aan als sidekick van Brecht en Carolina en was hun vaste back-up bij ziekte en verlof. “Tijdens het draaien van proefafleveringen was iedereen heel enthousiast over haar presentatie, waardoor Roos nu de nieuwe aanwinst in het vaste team wordt.”

Presentatietrio

Roos is een bekende journalist, columnist en schrijver. Over haar nieuwe rol bij De 5 Uur Show zegt ze: “Samen onderzoeken we aan de hand van de actualiteit wat er leeft in de samenleving. Ik vind het heerlijk om dieper in een onderwerp te duiken waardoor de verhalen intenser en persoonlijker worden.”

Het is voor Roos vooral leuk om in een team terecht te komen met Brecht en Carolina. Ze vindt dat twee leuke dames. “Ik ben blij dat ik binnen dit team mag presenteren.”

Kijkcijferflop

De 5 Uur Show is nog altijd een kijkcijferflop. Zo kwam de meest recente aflevering, die van vrijdag, niet verder dan 98.000 kijkers en 3,8 procent marktaandeel.

Het programma is nog steeds op de buis, omdat er een gefortuneerde sponsor achter zit: de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij). Binnen het programma is aandacht voor onderwerpen waar deze goede doelen en culturele organisaties mee bezig zijn.

De 5 Uur Show wordt, net als zusterprogramma Koffietijd bij concurrent RTL 4, live uitgezonden vanuit de studio in het pand van de Goede Doelen Loterijen.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen