Rick Romijn haalt uit naar Guido den Aantrekker: ‘Geen leuke vent’

Rick Romijn, de stersidekick van Wilfred Genee, vindt zijn Talpa-collega Guido den Aantrekker geen leuke man. Hij luistert daarom liever niet naar de meningen die hij verkondigt.

Guido den Aantrekker en Rick Romijn © William Rutten / Radio Veronica

Guido den Aantrekker is niet alleen de hoofdredacteur van Story, maar ook een van de deskundigen van Shownieuws. Hij staat bekend om zijn behoorlijke pittige meningen en die laat hij ook horen op Twitter. Zo ging hij afgelopen vrijdag flink tekeer tegen Paul de Leeuw, die hij volstrekt ongeschikt vindt als presentator van Op1.

Guido’s kritiek

Op een gegeven moment vroeg Guido zich zelfs af wie Paul bij de NPO p*jpt om deze mooie presentatieklus in handen te houden. “Wat vond je van de kritiek van Guido den Aantrekker op Paul de Leeuw?”, vraagt Wilfred Genee nu in zijn radioshow aan sidekick Rick.

Rick daarop: “Ik lees dat nooit.”

Wilfred: “Dat lees je nooit? Dat krijg je toch wel mee dat soort dingen?”

‘Geen aardige vent’

Rick liet daarop onomwonden weten: “Ik vind Guido den Aantrekker niet zo’n aardige vent.”

Wilfred: “Waarom niet?”

Rick: “Dat vind ik gewoon.”

Wilfred: “Hij vroeg zich af wie Paul de Leeuw momenteel aan het oraal bevredigen is bij de NPO dat hij nog steeds daar mag zitten.”

Collega-sidekick Niels: “Nouuu, daar doe je Paul te kort mee. Je moet ook wel even kijken naar…”

Rick: “…de statuur.”

‘Gaat wat ver’

De uitspraken van Guido gaan echt te ver, vinden ze bij de radio-VI. Wilfred: “De kritiek op Paul de Leeuw vinden jullie te gemakkelijk, te gezocht?”

Niels: “Ja, dat vind ik wel. Ik ben groot Paul de Leeuw-fan.”

Wilfred: “Ja, maar wij allemaal.”

Niels: “Je kan twijfelen over zijn rol in Op1, maar om hem nou helemaal af te serveren en wie hij p*jpt bij de publieke omroep…”

Wilfred: “Dat gaat wat ver. Je voelt wel dat hij soms wat ongemakkelijk is. Maar goed, misschien vergis ik me daar wel in hoor.”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen