Rapper Sjors wil geen OnlyFans-samenwerking met Ferry Doedens

Het rukplatform OnlyFans is dankzij Ferry Doedens behoorlijk bekend geworden in Nederland. Ook rapper Sjors zit er nu op, maar een samenwerking met de GTST-bekendheid ziet hij niet zitten.

Ferry Doedens en Rapper Sjors © RTL, Instagram

De autistische rapper Sjors, die zeven jaar geleden bekend werd door een item in Man Bijt Hond dat viral ging, heeft ook een pagina geopend op het sensuele platform OnlyFans. Een grote verrassing is dat niet: eerder bracht hij al een heuse s*kstape uit, waarin hij de liefde bedrijft met een transgender. Nu trekt hij opnieuw de kleren uit.

Ferry Doedens

De Telegraaf zocht Sjors op en sprak hem erover. “Samenwerkingen, collabs, dat schijnt ook een beetje een ding te zijn op OnlyFans. Ga je dat ook doen?”, vraagt verslaggever Jeroen Holtrop.

Sjors: “Dat zou zomaar kunnen gebeuren, maar dat weet je niet, hè?”

Jeroen: “Met wie?”

Sjors: “Dat weet ik op het moment nog niet.”

Jeroen: “Ferry Doedens? Is dat een leuke samenwerking?”

Sjors: “Hallo, nee. Dat liever niet.”

S*kstape

Jeroen: “Alle gekheid op een stokje: jij hebt ook wel eens een s*kstape gemaakt, waarin je best ver ging. Kunnen we dat ook weer verwachten op OnlyFans?”

Sjors: “Ja, kijk, als ik daarmee aan de gang blijf gaan, is het natuurlijk niet zo leuk voor mijzelf, maar wie weet, lieve dames en heren.”

Hij is vooral blij met alle aandacht die dit genereert. “Van nul naar in één keer alle aandacht vanwege één foto in de boxershort.”

Interview

Het Telegraaf-interview met rapper Sjors:

Instagram

De ontklede rapper Sjors:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen